Hoppa till sidans innehåll

Bensinen tog slut

30 OKT 2009 12:19
Trots ledning efter tre perioder höll inte herrlaget hela vägen i bortamatchen mot Gladan. Bensinen tog slut i den sista perioden och jakten på årets första seger går vidare.
  • Skapad: 30 OKT 2009 12:19

Matchen inleddes bra av oss innan Gladan vaknade till och kämpade sig ikapp och förbi. Innan den första perioden var över hade de ryckt till sig en fempoängsledning, 20-15. Därefter svängde matchbilden och det var vi som kunde rycka ifrån till en ledning som vi höll fram till halvtid då ställningen var 41-44.
Tredje perioden var även den en jämn tillställning där båda lagen höll jämna steg och inför den sista perioden kändes det som att det skulle bli kamp till slutsignalen. Tyvärr blev det inte riktigt så utan Gladan inledde med att dra i några tunga treor som gav dem en tiopoängsledning med fem minuter kvar att spela. Vi orkade inte svara utan tappade istället kylan i anfallsspelet vilket gjorde att siffrorna rann iväg på slutet. Efteråt känns det surt att förlora en match där spelet egentligen var klart jämnare än vad resultattavlan visade.
 
Positivt är att alla spelare visade att de vill vara med och slåss om minuter. Bra kampvilja hos alla lovar god utveckling för vårt unga lag. Vi kommer igen...
 
Gladan - GBBK  92-78 (20-15, 21-29, 18-17, 33-17)
 
Poäng GBBK: Anton Lindström 16, Slavve Kostusev 16, Gustav Sandberg 11, Joakim Niemi 9, Alexander Enlund 8, Samuel Nordström 8, Jakob Jalkelius 4, Mattias Larsson 3, Oskar Bergman 3

 

 

Skribent: Stefan Ek

Stadium 195x300-banner-stadium

 

   Besök oss på facebook

unnamed

      LBC

     Luleå Basket

 

 BC Luleå

          NBBF

 

                 SBBF

Herrligan

 

   Damligan

Postadress:
Gammelstads BBK - Basket
Stadsötorget 1
95431 Gammelstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info