Hoppa till sidans innehåll

Förlust i hemmapremiären för herrarna

13 OKT 2009 21:27
Herrlaget får fortsätta kämpa för att ro hem den första segern i division II. I säsongens andra match var det Vråken som stod för motståndet och det var gästande Vråken som fick åka hem med det rosa protokollet
  • Skapad: 13 OKT 2009 21:27

Efter matchen mot BG var målsättningen klar: vi var tvungna att dra upp tempot ytterligare och skära ner på de bortkastade bollarna. Inledningsvis var det precis det vi gjorde, och vi höll jämna steg med ett större och tyngre bortalag. I slutet av den första perioden kom så ett tungt ryck från Vråkens sida och vips så ledde de med tio poäng. Period två liknade den första, jämn från början och så ett nytt ryck. Underläge i halvtid med 37-54.
 
Även period tre följde ett liknadne mönster, vi började klart bättre än gästerna för att sedan tappa mark igen. Efter det hjälpte det föga att den sista perioden slutade oavgjort.
 
Vi kan dra några nya slutsatser av den här matchen: till nästa match måste vi förbättra försvaret, vi släpper in alldeles för mycket poäng framför allt under i tresekundersområdet. Vi måste också se till att bli jämnare, det håller inte att få dalar av den typen vi har om man ska kunna vinna mot så här pass bra lag. Om vi börjar med de två sakerna kommer vi stadigt närmare första vinsten, kanske redan nästa söndag då vi ska knäcka Gladan i deras hemmahall. Plus i den här matchen är att våra yngsta spelare (Jacob, Gustav och Mattias) kommer in och gör ett bra jobb, det lovar gott inför framtiden.
 
GBBK - Vråken  74-100 (21-30, 16-24, 18-27, 19-19)
 
Poäng, GBBK: Samuel Nordström 20, Joakim Niemi 13, Stefan Karolin 10, Alexander Enlund 9, Gustav Sandberg 9, Anton Lindström 8, Slavve Kostusev 3, Mattias Larsson 2

Skribent: 

Stadium 195x300-banner-stadium

 

   Besök oss på facebook

unnamed

      LBC

     Luleå Basket

 

 BC Luleå

          NBBF

 

                 SBBF

Herrligan

 

   Damligan

Postadress:
Gammelstads BBK - Basket
Stadsötorget 1
95431 Gammelstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info