Hoppa till sidans innehåll

GBBK:s Utvecklingsprojekt

22 NOV 2008 22:02
  • Skapad: 22 NOV 2008 22:02

Under verksamhetsåret pågår sedan september 2008 ett föreningsprojekt inom GBBK, som benämns utvecklingsprojektet, vilket ska pågå t.o.m. 090430. Bakgrunden till det härstammar från 2005 då GBBK påbörjade ett utvecklingsarbete genom att belysa verksamheten ur olika perspektiv. Ett kvalitetsarbete har sedan dess mer eller mindre bedrivits. Vi har dock inte riktigt "kommit i mål" och färdigställt något fullständigt material med bra kvalitet utifrån detta arbete. Med anledning av att RF och SBBF nu tillskjuter ekonomiska resurser i samband med Idrottslyftet vill genomföra en ny satsning för att kunna slutföra vårt arbete. Syftet enligt projektbeskrivningen är följande: "Genom att kunna fokusera på GBBK:s verksamhet i form av ett föreningsprojekt hoppas vi kunna optimera både föreningens processer för rekrytering av barn, ungdomar och ledare samt optimera klubbens  verksamhetsgrunder."

 

De övergripande mål vi hoppas ha uppnått när projektet är slutfört är följande:

1)      Färdigställda nedskrivna processer för rekrytering av såväl barn, ungdomar som ledare finns som förslag till GBBK:s årsmöte 2009

2)      Färdigställda nedskrivna styrdokument (ex. Föreningspolicy, verksamhetsplan inkl. vision, strategi, mål och organisation) för verksamhetens grunder finns som förslag till GBBK:s årsmöte 2009

3)      En genomförd utbildningssatsning på såväl styrelse och ledare har genomförts för att höja kompetensnivån när det gäller föreningskunskaper.

4)   En upplevd bättre sammanhållning inom klubben har uppnåtts

 

Projektledare är Magnus Gotthold. Övriga i projektgruppen består av: Stefan Ek, Maria Ek, Mats Sandberg, Maria Ström och Anna Lindberg.


 

Skribent: 

Stadium 195x300-banner-stadium

 

   Besök oss på facebook

unnamed

      LBC

     Luleå Basket

 

 BC Luleå

          NBBF

 

                 SBBF

Herrligan

 

   Damligan

Postadress:
Gammelstads BBK - Basket
Stadsötorget 1
95431 Gammelstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info