Hoppa till sidans innehåll

Revanschen uteblev

07 DEC 2009 17:49
Vi hade tänkt oss att få ge igen för en knapp förlust i seriepremiären mot Basketgymnasiet. Det blev inte alls som vi tänkt oss utan BG drog det längsta strået och kunde ta hem matchen med 66-77.
  • Skapad: 07 DEC 2009 17:49

Det var gästande BG som startade matchen klart piggast och kunde med ett aktivt försvarsspel skapa snabba spelvändningar vilka i sin tur gav enkla poäng. Det tog några minuter innan vi vaknade till men då vi gjorde det kunde vi sakta dra förbi till en poängs ledning efter period ett.
 
Inledningen på den andra perioden startade även den med ett ryck från BG:s sida och hastigt men mindre lustigt var det återigen gästerna som hade en tiopoängsledning. Den här gången gick det inte lika lätt för oss att komma ikapp utan i halvtid ledde BG med nio poäng, 37-46.
 
Period tre och fyra kämpade vi sedan för att komma tillbaka i matchen men lyckades inte med det. Tack vare ett bra försvar man-man kunde BG istället hålla undan och vinna med elva poäng, 66-77.
 
”Om vi inte kan slå dem en mot en måste vi använda lagspelet bättre” summerade en frustrerad Stefan Karolin efter matchen. ”Vi behöver bli bättre på att skapa lägen för varandra, att göra bättre ifrån oss i spelet utan boll.”
 
GBBK – Luleå BG  66-77 (18-17, 19-29, 14-16, 15-15)
 
Poäng, GBBK: Anton Lindström 15, Samuel Nordström 15, Gustav Sandberg 8, Stefan Karolin 8, Mattias Larsson 4, Slavve Kostusev 4, Pontus Engström 4, Jacob Jalkelius 3, Andrés Masson 3, Erik Martinsson

Skribent: 

Stadium 195x300-banner-stadium

 

   Besök oss på facebook

unnamed

      LBC

     Luleå Basket

 

 BC Luleå

          NBBF

 

                 SBBF

Herrligan

 

   Damligan

Postadress:
Gammelstads BBK - Basket
Stadsötorget 1
95431 Gammelstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info