Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger 12-13 sep

02 SEP 2009 09:26
  • Skapad: 02 SEP 2009 09:26

Inbjudan/anmälan för

 Deltagande i GBBK:s träningsläger 2009

 

Inledning

Sen förra året har det funnits tankar om att samtliga seriespelande (från p./fl. f-97 och äldre) lag tillsammans skulle åka iväg på ett gemensamt träningsläger inför säsongen. I år tänker vi genomföra det. Vi vill därför härmed bjuda in dig till att delta i årets träningsläger som en/ett upptakt/uppkast inför säsongen. Syftet är alltså att vi ska komma igång med träningen och skapa sammanhållning såväl inom respektive lag som inom klubben som helhet.

 

När?

Lördag till söndag den 12-13 september, från lunch till lunch, vilket innebär en övernattning. Exakta klockslag återkommer vi med under nästa vecka.

 

Var?

Inriktningen är att vi åker någonstans inom fyrkanten och tanken just nu är till Piteå.

 

Vad?

Busstransport till och från Gammelstad sporthall ordnas. Som spelare kommer man att få delta i c:a 5-6 träningspass. Logi kommer att ordnas för lagen på golv i klassrum. Fika, middag, frukost och lunch kommer att ordnas bl.a. på restaurang. Ta med er tränings-utrustning och egen boll (om ni har) samt luftmadrass eller motsv.

 

Kostnad?

För att finansiera detta arrangemang behöver vi ta ut en liten anmälningsavgift på 150:-/person. Är ni intresserade så anmäl er omgående (helst skriftligen via e-post) till utsedd kontaktperson (coach/lagledare) till ert lag.

 

Ytterligare information

Så snart vi har mer specifik information att sprida kommer vi att göra det.I övrigt kan ni så besöka vår hemsida, www.gbbk.nu, för ytterligare information.

 

 

 

Varmt välkomna!

 

Styrelsen för GBBK

 

 

 

Skribent: Stefan Ek

Stadium 195x300-banner-stadium

 

   Besök oss på facebook

unnamed

      LBC

     Luleå Basket

 

 BC Luleå

          NBBF

 

                 SBBF

Herrligan

 

   Damligan

Postadress:
Gammelstads BBK - Basket
Stadsötorget 1
95431 Gammelstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info