Hoppa till sidans innehåll

GIF:s framtid?

01 AUG 2011 18:35
Huvudstyrelsen kallar till ett medlemsmöte 17/8 för att välja ny styrelse. Är det intressant för oss i orienteringssektionen?
  • Uppdaterad: 26 APR 2014 12:52

Återigen är huvudstyrelsen i gungning. Om ingen ny styrelse väljs, så planerar man (igen) för nedläggning av GIF. Jag förstår inte hur valberedningen jobbar, eller hur kallelser går ut, men vet att det var likadant förra året. Vår lilla sektion har ju "nog med vårt" - svårt att få ihop en egen arbetsgrupp, men är väl ändå en del av GIF och har en viss nytta av moderföreningen. När problemen nu åter dyker upp så måste vi nog fundera lite på framtid och alternativ för oss och GIF. Så här ser jag på problemen - vad tycker ni andra OL-medlemmar:

1/ GIFOL hankar sig fram, men vi skulle verkligen må bra av en viss förstärkning av vår sektionssyrelse och vi måste kanske hjälpa till med att bli representerade i huvudstyrelsen också. Vilka av er som inte har aktiva uppdrag för närvarande kan  börja med det igen?

2/ GIFOL hankar sig fram och vi har inget att hjälpa huvudstyrelsen med. Om de klarar sig så är det bra, men läggs GIF ner, så måste vi bestämma oss.

A/ Om moderföreningen läggs ner pga frånvaro av huvudstyrelse, så "öppnar vi eget". Vi startar en egen förening. För att klara det, så behöver vi förstärkning i styrelsen med diverse arbetsuppgifter. Alla är välkomna att ställa upp!

B/ Vi klarar oss inte själva som egen förening utan vi måste sondera med andra klubbar om sammanslagning. Vi har redan ett tätt samarbete med BAIK-OL, men de är ju också en del av en huvudförening. Vi måste börja höra oss för. Sunderbyn?

Skribent: Robert Svartholm

Postadress:
Gammelstads IF - Orientering
OL-Sektionen, Stadsötorget 1 B
95431 Gammelstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info