Hoppa till sidans innehåll

Poolspel Mellringe söndag 13 mars (reviderad)

27 FEB 2016 08:26
Snart dags för nästa poolspel, den här gången i Mellringe bollhall
  • Skapad: 27 FEB 2016 08:26

Söndagen den 13 mars skulle vi i GIF ha arrangerat ett poolspel i Garphyttan. Tyvärr kommer det inte vara möjligt med tanke på hur det ser ut i vår gymnastikhall och eftersom vi inte riktigt vet var vår sarg befinner sig. Men match blir det, det ser alla killarna framemot!

 

Poolspelet kommer genomföras i Mellringe bollhall tillsammans med Lillåns innebandy. Lillån kommer ordna domare och bemanna kiosken men vi måste se till att vi har 2 personer som sitter i sekritariatet under de 4 matcherna som genomförs. Därför behöver vi hjälp av er föräldrar! Vi behöver också hjälp med att ställa upp och ta ner sargen och plocka undan lite när det är klart. Vi kommer ha fullt upp med att se till att grabbarna är i ordning och coacha under matcherna så vi hoppas att ni kan ställa upp och stötta, givetvis kan passen delas upp så man sitter delar av dagen.

 

Anmäl er om ni kan komma, både som spelare och om ni kan hjälpa till under dagen!  Anmäl er via SMS till Erik på 070-530 14 80 eller via mail This is a mailto link senast torsdag 10 mars.

 

Matchschema kan ni se här, klicka  här Pojkar Klass C P10 poolspel garphyttan.

 

Samling sker kl 10 vid Mellringe bollhall, vi försöker resa gemensamt från rondellen vid Garphyttans skola kl 09:40. De som ska hjälpa till kommer bli informerade vad som ska göras. Det är väldigt enkelt eftersom man inte räknar resultat, det handlar om att hålla koll på klockan.

 

Hör gärna av er om ni har frågor, Peter 070-670 23 68 eller Erik 070-530 14 80.

 

Välkomna!

Skribent: Erik Groth
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Garphyttans IF - Innebandy
Härdvägen 4
71940 Garphyttan

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info