Hoppa till sidans innehåll

USM-dag3

12 FEB 2017 12:03
USM i Borås avslutades idag med stafetter
  • Skapad: 12 FEB 2017 12:03

Innan vi går in på dagens avslutande tävlingar så kommer här en bild från gårdagens prisutdelning där grabbarna i H15 fick ta emot SM-bronset i lag.usm lagbrons

Härligt att vi även från detta mästerskap kan ta med oss SM-medaljer hem till Garphyttan.

Nu till dagens tävlingar. 

På start idag hade vi ett damlag och två herrlag. Först ut var damerna där Anja åkte första sträckan och gör en bra insats från en startposition långt bak. Ut på andra streckan forserade Minna. Hon gör ett bra lopp och har häng på många lag. Ankaret för dagen var Ronja som även hon gör ett bra lopp och laget slutar på en fin fin 12e plats. 

Straxt efter var det grabbarnas tur. Ut på första streckan gick Nils och Filip. Båda gör bra streckor efter att också de haft lite otur i lottningen och startat långt bak. Andra streckan förvaltades av Wille och David. Wille fick upp jakten på några lag framför och körde så snön yrde. David gjorde en bra strecka även han efter tidigare veckans sjukdom. Sista streckan körde Mattias och Arvid. Mattias fick även han vittring på lag framför och gjorde en bra avslutning. Arvid gör en stabil avslutning även han och båda lagen är i mål på en 18e plats och 34e plats. 

Nu väntar resa hemåt för att ladda om batterierna och om två veckor väntar nästa stora drabbning för detta gäng då det är Folksam-cup i Torsby på agendan. 

Sista rapporteringen från dessa mästerskap avslutas med lagbilder och en gruppbild på alla som var på plats och gjorde gryma insatser!gruppbildherrlag1

herrlag 2

damlaget

Skribent: Adam Karlsson
Epost: Adressen Gömd

            Stöd GIF-skidor
när du spelar på Svenska Spel 
    (klicka på bannern ovan) 

 

              I STOLT
     SAMARBETE MED

 

Trimtex-logo-corporate

 

sl_8164_c_pos_r2_web_131x46

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Garphyttans IF - Skidor
Skidsektionen, Härdvägen 4
71940 Garphyttan

Kontakt:
Tel: 019298766
E-post: This is a mailto link

Se all info