Hoppa till sidans innehåll

Scandic Cup, Boden

09 DEC 2018 23:30
  • Skapad: 09 DEC 2018 23:30

Första Scandic cup helgen är avslutad.

Då är äventyret i Boden avslutat för den här gången. Det har varit ett stort spann på temperaturen från -22 till +3 och regn och där emellan snöstorm. Garphyttans lag har denna helg bestått av Emil, Mattias, Ronja och Anja samt vallare Jocke, Henrik och Anders. Lena och Madde har skött markservicen och laglederiet.

På lördagen var det sprint som avgjordes i klassisk stil. I den hårda konkurrensen var det bara Emil som passerade nålsögat och tog sig vidare från prologen. Tyvärr blev det respass redan i kvartsfinalen.
På lördagkvällen firade vi Jocke med kladdkaka och ballonger.
       

När vi vaknade på söndagsmorgonen var det 10 cm nysnö och nollgradigt så vallarna var glada att det var skate som stod på schemat. Anja tog sina första cup-poäng, och för Ronja gick det bra och hon var strax efter Anja i mål. Men det är ju alltid surt att få stryk av syrran. Killarna hade en tuff dag på jobbet, Mattias slutade 73:a och Emil 31:a med en ömmande rygg.

  

 Nu ser vi fram mot nästa cup-helg i Åsarna under trettonhelgen då vi kommer vara mer än dubbelt så många från Garphyttan.

Hälsningar
Lena

Skribent: Joakim Gillman
Epost: Adressen Gömd

            Stöd GIF-skidor
när du spelar på Svenska Spel 
    (klicka på bannern ovan) 

 

              I STOLT
     SAMARBETE MED

 lopex

 

Trimtex-logo-corporate

 

sl_8164_c_pos_r2_web_131x46

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Garphyttans IF - Skidor
Skidsektionen, Härdvägen 4
71940 Garphyttan

Kontakt:
Tel: 019-298766
E-post: This is a mailto link

Se all info