Hoppa till sidans innehåll

Info från styrelsemöte


Föräldrainformation från styrelsemöte 11 – April

I kalendern för månaden ligger:
Kostnadsfri vattengympa med Nadja (april eller maj)
Start av eftersäsongsträning, både is och mark

Showen var mycket lyckad och med stor publik som uppskattade evenemanget. Stort tack till alla inblandade, inte minst våra duktiga åkare och koreografer. Showen har filmats och klubben bjuder de åkare som var med på showen. Skridskolans åkare kan beställa filmen för 75kr.

Vi har jättebra erfarenhet av vårt KM då några föräldragrupper ordnade arrangemanget. Vi diskuterade kring detta och olika förslag på arbetsfördelning inom klubben.

Utvecklingssamtal kommer att hållas med samtliga tränare inom de närmaste veckorna.

Det är dags att skicka ut kallelse till årsmötet som ska hållas varje år innan maj är slut. Verksamhetsberättelse, ekonomirapporter och versamhetsplan ska sammanställas inför detta.

Konståkningsförbundet anordnar varje år en utbildningshelg i månadsskiftet augusti/september. Aktuellt för vår klubb är tävlingsledare, ClubComp ansvariga, Teknisk specialist för tränare. Tävlingsledare och ClubComp ansvariga behövs för att vi ska få anordna tävlingar. ClubComp utbildade i det nya systemet saknas helt och klubben får inte arrangera tävlingar på klubb- och A-tävlingsnivå i dagsläget. Vi har en ambition att arrangera dessa och vi önskar föräldrar som skulle vilja gå utbildning och vara med och ansvara för administration och domarsystemet under tävling.

 

 

Föräldrainformation från styrelsemöte 9 – Februari

I kalendern för månaden ligger:
test
föräldramöte
tränarutbildning steg 1A
tävlingar, DinaPokalen och Trandansen.

 

Vi kommer snart att ha test och till detta behöver vi föräldrar som hjälper till. Vi bestämmer oss för att ställa frågan på föräldramötet som vi snart ska ha.

Vi fortsätter att prata om samarbetet med SISU, ett återkommande samarbete då vi får hjälp med att ordna träffar kring kost, att vara en bra idrottsförälder mm.

Victoria är med i showgruppen och berättar att numren till showen börjar bli klara. Mail kommer att skickas till alla åkare när grupperna och numren är bestämda.

Vi diskuterar detaljer inför lägret. Miska är ansvarig och kommer snart med en inbjudan.

Som arbetsgivare för ett antal tränare diskuterar vi arbetstider, arbetsförhållanden, utbildning etc för våra tränare. Helena och Johan har regelbundet individuella utvecklingssamtal med tränarna och dessa är det dags att planera in igen.

Vi pratar om att ha koreografi för åkarna under office säsongen. Men det är viktigt att de nya reglerna för nästa år kommer med innan programmen görs klara.

Idén finns att klubben ska springa Våruset tillsammans. Vi hoppas att någon förälder vill ta på sig att ta hand om anmälningarna.

Klubben har skickat in en jämställdhetsplan till kommunen.

Nina har varit på möte på Testebo. Åkare måste se till att det inte ligger skräp efter oss. Informera David att isen inte alltid kommer att vara nyspolad. Inför nästa säsong kan vi få ha en större logga på isen som syns bättre.

 

//styrelsen

gm Maria sekr

Uppdaterad: 03 MAJ 2015 14:20 Skribent: Maria Hälsingdal

Instagram

Fb

Ersand Förvaltning AB

SISU

 

Sponsorhuset

 Klicka här länk sponsor huset

 

Gävle bingo

Postadress:
Gävle KK - Konståkning
Helena Wiksell, Järpvägen 17
80424 Gävle

Kontakt:
Tel: +46706938066
E-post: info@gavlekonstaknin...

Se all info