Hoppa till sidans innehåll

Elit


SM-läger Göteborg

Elitkommitténs uppdrag är att stödja elit och kommande elit i klubben. Det är viktigt att försöka fånga in äldre ungdomar och juniorer och få dem att fortsätta utvecklas genom klubbens aktiviteter.

Elitkommittén gör en årsplan varje år tillsammans med träningskommittén där kommande tävlingar, läger och träningshelger planeras in. Speciella riktade teknikträningar ska erbjudas och anpassas inför stora och viktiga tävlingar, till exempel SM. Elitkommittén är ansvarig för att ordna teknikläger under året. Kommittén ska också erbjuda aktiva tränarhjälp samt se till att det finns stödpersoner med på plats vid värdetävlingar till exempel vid SM-tävlingar, Silva League m.fl.

O-Ringen NorrbottenO-Ringen Norrbotten

Elitkommittén ansvarar för att ordna planerings- och utvärderingsträffar under året för att samla in åsikter om upplägget och för att se till att de aktiva får den stöttning de behöver. Utvärderingen brukar genomföras i månadsskiftet november/december och planeringsträffen i januari/februari. I samband med dessa träffar ska de aktiva lämna in en målsättningsblankett med individuella mål och förväntningar på de stafetter klubben ska vara med i.

Även i år blir det många resor för aktiva, stödpersoner och ledare till värdetävlingar som Silva League och SM-tävlingar.

SM Göteborg

Uppdaterad: 27 APR 2017 20:51 Skribent: Elisabet Enmark


GOK:s Samarbetspartners

elproj

Postadress:
Gävle OK - Orientering
Hemlingbystugan
80257 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

#gävleok på instagram!