Hoppa till sidans innehåll

Årets Ullmax-katalog är här

08 SEP 2019 19:39
Sista beställningsdag för säsongens första leverans - 16 oktober
  • Uppdaterad: 08 SEP 2019 19:39

Äntligen är säsongens Ullmax-katalog här. Den första leveransen kommer ske under vecka 43 så att alla hinner få sina beställningar i god tid innan höstlovet. Sista beställningsdag är den 16 oktober. 

Vi kommer ta med kataloger till tävlingar och träningar de kommande veckorna. Det går även utmärkt att höra av sig till oss och hämta på Runebergsvägen 22 om det passar bättre. 

Det enklaste sättet att registrera sig som säljare är på bifogad länk https://app.ullmax.com/se/. När ni har loggat in er (om ni redan har en inloggning eller registrerar er som en ny säljare om ni inte tidigare har registrerat er som säljare) klickar ni på "Din säljlänk" och anger hur länge ni vill att er säljlänk skall vara aktiv (rekommenderas att sätta 1 år, dvs till september 2020 så gäller den ända till nästa säsong) är det bara att skicka den till era vänner/arbetskamrater.
Om era kunder/vänner anger sina beställningar på manuell beställningsblankett lägger ni bara in beställningarna via Ullmax.se (kom ihåg att logga in) på länken "Lägg till ny beställning".

Om ni inte önskar registrera er själva som säljare går det utmärkt att använda nedanstående länk. På denna länk står jag, Helena Liljeström, som säljare. https://shop.ullmax.com/se/gavle-ok/28524
Hör självklart av er om ni har några funderingar/frågor kring Ullmax.
/Helena (070-3187206) o Lars-Erik (073-3272252)
Skribent: Helena Liljeström
Epost: Adressen Gömd


GOK:s Samarbetspartners

elproj
ullmax-webb
borgs-webb
gavlebingo1
sponsorhuset
Trimtex

grasroten

Postadress:
Gävle OK - Orientering
Hemlingbystugan
80257 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

#gävleok på instagram!