Hoppa till sidans innehåll

Nu är renoveringen av GOK-stugan påbörjad!

15 MAJ 2020 09:11
Efter några turer fram och tillbaka har vi beslutat att renovera GOK-stugan och nu har vi kommit igång med arbetet tack vare engagerade medlemmar - men det finns jobb åt fler!
  • Uppdaterad: 15 MAJ 2020 09:11

Vi har tagit hjälp av snickare med att byta alla ytterdörrar, dörren till damernas omklädningsrum har fått ett litet tak och några murkna stockar i ytterfasaden har bytts ut. Entrédörren har nu kodlås, Ulf Bergkvist ansvarar för koden. 

Ytterväggarna har skrapats och målats av våra undomar och juniorer med hjälp av Helena och Lars-Erik Liljeström.

I samlingslokalen har vi tagit proffshjälp för att slipa golvet och våra ungdomar och juniorer håller på att måla tak, väggar och muren. Det blir ljust och fräscht! Mats Hemström jobbar med elen och kommer att sätta upp ny takbelysning så snart målningen är klar.

Målargänget som jobbat hittills är Lucas och Rasmus Södergren, Ebba Ottosson, Sara Åbom, Alfred Liljeström, Emma Lilje, Isak Berggren, Felix och Elvira Silver.

Utomhus har Mikael Silver med hjälp av Lena Åbom och Christina Lilje röjt sly, krattat och påbörjat markdränering.

Planerna framåt är att bygga en ny toalett i herrarnas omklädningsrum och att den gamla herrtoaletten blir damtoalett. Den gamla damtoaletten ska byggas om till ett litet kansli för skrivare och dator. Utomhus skulle vi bland annat behöva strukturera upp förrådet bättre samt leda bort bort vatten från huset så att inte mer av fasaden förstörs och att gångvägen in till stugan inte blir så lerig.

Om du vill hjälpa till med GOK-stugan så skriv en kommentar och/ eller hör av dig till Ulrika Silver 070-2704170. Det finns mer jobb både inomhus och utomhus.

Skribent: Ulrika Silver
Epost: Adressen Gömd


GOK:s Samarbetspartners

elproj
ullmax-webb
borgs-webb
gavlebingo1
sponsorhuset
Trimtex

grasroten

Postadress:
Gävle OK - Orientering
Hemlingbystugan
80257 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

#gävleok på instagram!