Hoppa till sidans innehåll

Ny katalog från Ullmax

06 SEP 2021 09:52
Första beställningen skickas till Ullmax den 17 oktober
  • Uppdaterad: 06 SEP 2021 09:52

Som sig bör vid denna tid på året har Ullmax nu publicerat sin nya katalog. Årets katalog innehåller både sköna/snygga nyheter samt gamla godingar. Som vanligt finns även ytterligare produkter att upptäcka på webben som inte är presenterade i den manuella katalogen.
https://app.ullmax.com/se/docs/upload_ullmax_2021-2022_se.pdf
https://app.ullmax.com/se/docs/upload_catalog_merino_sweden_sv.pdf
I likhet med förra året rekommenderar jag alla att starta en säljlänk som ni kan skicka till era potentiella kunder (extra bra i dessa tider när det är svårt att träffas personligen). Förslagsvis sätter ni datumet på säljlänken fram till dess att nästa års katalog kommer, dvs augusti 2022, så att era kunder kan lägga beställningar under hela vintern. Via denna säljlänk kan era kunder lägga in sina beställningar. På all försäljning erhåller GOK 30% av försäljningsvärdet 👏. Ni som säljare erhåller en gåva när ert försäljningsvärde uppgår till mer än 3.000 kr. I nedanstående länk finns information bla om hur man registrerar sig som säljare, hur beställningar läggs in samt hur man skapar en säljlänk.
https://app.ullmax.com/se/docs/upload_info_saljare.pdf
Självklart kommer även manuella kataloger finnas tillgängliga för de som så önskar. Katalogerna kommer finnas för avhämtning på Runebergsvägen 22 inom de närmaste dagarna. Ring gärna innan så att någon säkert är hemma - 070-3187206 eller 073-3272152.
Första beställningen kommer skickas till Ullmax den 17 oktober så att leverans sker i god tid innan höstlovet.
För de som enbart önskar beställa till sig själva (utan att registrera sig som säljare) finns nedanstående säljlänk tillgänglig (familjen Liljeströms).
Ullmax:
https://app.ullmax.com/se/webshop/gavle-ok/28524
 
God tur med försäljningen 😀👍
Skribent: Helena Liljeström
E-post: Adressen Gömd


GOK:s Samarbetspartners

elproj

Postadress:
Gävle OK - Orientering
Hemlingbystugan
80257 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

#gävleok på instagram!