Hoppa till sidans innehåll

Ny Ullmax-katalog tillgänglig

26 AUG 2020 10:32
11 oktober - sista dag för årets första beställning
  • Uppdaterad: 26 AUG 2020 10:32

Som sig bör vid denna tid på året har Ullmax nu publicerat sin nya katalog. Årets katalog innehåller både sköna/snygga nyheter samt gamla godingar. Som vanligt finns även ytterligare produkter att upptäcka på webben som inte är presenterade i den manuella katalogen.
I likhet med förra året rekommenderar jag alla att starta en säljlänk som ni kan skicka till era potentiella kunder (extra bra i dessa tider när det är svårt att träffas personligen). Förslagsvis sätter ni datumet på säljlänken fram till dess att nästa års katalog kommer, dvs augusti 2021, så att era kunder kan lägga beställningar under hela vintern. Via denna säljlänk kan era kunder lägga in sina beställningar. På all försäljning erhåller GOK 30% av försäljningsvärdet 👏. Ni som säljare erhåller en gåva när ert försäljningsvärde uppgår till mer än 3.000 kr. I nedanstående länk finns information bla om hur man registrerar sig som säljare, hur beställningar läggs in samt hur man skapar en säljlänk.
En nyhet från förra året, som fortfarande finns kvar i år, är en extra katalog som motsvarar samma koncept som Newbody. Varje paket kostar 150 kr och innehåller till övervägande del underkläder och strumpor.
Självklart kommer även manuella kataloger finnas tillgängliga för de som så önskar. Vi kommer ta med dem på tisdagsträningarna den närmaste tiden samt på DM i Råhällan, men det går naturligtvis också bra att komma förbi Runebergsvägen 22 och hämta om så önskas. Ring gärna innan så att någon säkert är hemma - 070-3187206 eller 073-3272152.
Första beställningen kommer skickas till Ullmax den 11 oktober så att leverans sker i god tid innan höstlovet.
För de som enbart önskar beställa till sig själva (utan att registrera sig som säljare) finns nedanstående säljlänkar tillgängliga.
God tur med försäljningen 😀👍
Allt du köper här stödjer Gävle OK med 30%!
SHOP.ULLMAX.COM
Allt du köper här stödjer Gävle OK med 30%!
Skribent: Helena Liljeström
Epost: Adressen Gömd


GOK:s Samarbetspartners

elproj
ullmax-webb
borgs-webb
gavlebingo1
sponsorhuset
Trimtex

grasroten

Postadress:
Gävle OK - Orientering
Hemlingbystugan
80257 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

#gävleok på instagram!