Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet!

27 AUG 2021 16:03
Det verkar som om sommaren har lämnat oss och vi har en fin höstsäsong framför oss, lite blöt kanske!! Epidemin börjar klinga av och vi får tävla och träna igen.
  • Uppdaterad: 27 AUG 2021 16:03

Hej på er!

Det verkar som om sommaren har lämnat oss och vi har en fin höstsäsong framför oss, lite blöt kanske!! Epidemin börjar klinga av och vi får tävla och träna igen.

Arrangemangskommittén (Patrik Svedberg/ ChristineErik Sisell)ordnar MTBO svenska cupen i Skutskär i helgen, roligt med riktigt många sugna orienteringscyklister, drygt 350 startande lördag/söndag. Jag själv skall vara funktionär vid ett ”utbrytet mål” tillsammans med Igge. Tydligen en mållinje i skogen, därefter lugn cykling för de tävlande till TC vid Rotskärsskolan. Enkelt och bra, vi får väl agera hejare!

Tävlings- och träningskommittén har planerat och startar träningssäsongen nu i september. Hoppas riktigt många startar upp gemensam träning igen med generalerna Igge/ Jabba och kör hårt i höst! Ebba och Sara är i Norrbotten för att försvara klubbfärgerna vid medel SM i Boden.

Grattis Patrik Svedberg till den fina andra platsen i medel SM MTBO!

Ungdomskommittén öser på som vanligt och har egentligen aldrig slutat träna och fick starta tävlandet i juni. Några har varit på U10-mila och haft roliga med fina spännande, upplevelser. Daglägret har arrangerats sista veckan på sommarlovet med ungdomar som ledare. Trimtexcup leder vi överlägset med en deltävling kvar att avverka!

Motionskommittén har i princip genomfört normalt säsong. Hasse A jobbar hårt med att lägga ut veckansbana som springs av ganska många. Hitta.ut gänget jobbat oförtrutet och har haft ungefär lika många deltagare som vanligt, behöver ni tryckta kartor finns det ett stort antal kvar, dela gärna ut dem i ert grannskap. Kontakta Nicolas Lavigne kartorna ligger i GOK-stugan.
Under sommaren har vi reviderat Bomhusdelen av kartan med ett flertal av våra ungdomar som kartritare till nästa års Hitta.ut. Veckoturen har arrangerats enligt plan dock med egen tidtagning och GPS-ruttinläggning, lite färre deltagare än vanligt.

Styrelsen har som vanligt gått lite på sparlåga nu i sommar, vi kör på med digitala distansmöte. GOK-stugans renovering av främst taket är under upphandling Micke Silver och Staffan Hemström har lagt ut offertförfrågan och vi har fått ett bra tillskott RF-SISU anläggningsstöd om 140 000 kr. Vi har även fått ytterligare pengar, 38 000 kr i sk Corona stöd till idrotten för uteblivna intäkter för våra inställda arrangemang under våren.
Vi har även sammanställt den medlemsenkät vi skickade ut i våras där vi på höstmötet i november kommer att presentera vilka målområden vi ser att klubben vill jobba mot några år framöver.

Jag hoppas att så många som möjligt startar upp tränande, tävlande och motionerande tillsammans i klubben så långt vi får. Gemenskapen är ju något som vi alla saknat!

Ses i skogen!

Jan Sjöhed Ordförande

 

Skribent: Jan Sjöhed
E-post: Adressen Gömd


GOK:s Samarbetspartners

elproj

Postadress:
Gävle OK - Orientering
Hemlingbystugan
80257 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

#gävleok på instagram!