Hoppa till sidans innehåll

Ullmax-katalogen 2018/2019 är här - påminner om första beställning den 15 oktober

2018-09-01 10:08
Äntligen är hösten här och med den Ullmax-katalogen för säsongen 2018/2019
  • Uppdaterad: 2018-09-01 10:40

Säsongens första beställning av Ullmax kommer skickas den 15 oktober och försäljningen är redan i full gång. De första katalogerna delades ut i tisdags på träningen men vi kommer ta med dem på träningar och tävlingar den närmaste tiden för de som önskar få en katalog (annars är det bara att höra av sig till något av numren nedan eller komma förbi Runebergsvägen 22 så löser vi det på något bra sätt). 

Årets katalog innehåller en hel del nyheter både vad gäller produkter, färger men även material. Kvar är naturligtvis också gamla favoriter för de som har slitit ut dem och behöver köpa nya. 

I år har även Ullmax infört bonus till alla säljare. Vid försäljning upp till vissa belopp erhålls en värdecheck på 100 kr (maximalt kan man erhålla en värdecheck på 300 kr) som går att använda som betalning av valfri vara vid köp hos Ullmax.

För att registrera sina försäljningar går man in på Ullmax.se, se bifogat dokument Hur beställa på Ullmax 2018.pdf, eller hör av sig till Lars-Erik eller Helena så hjälper vi er. 

Nytt för i år är att registrerade säljare även kan skapa en länk på Ullmax.se där era kunder klickar in sina ordrar utan att du som säljare behöver lägga in dem i systemet. (Länken skapas genom att gå in under "lägg till ny beställning"). Supersmart att lägga ut på facebook eller liknande media. 
Bifogad länk är upplagd med Helena Liljeström som säljare https://shop.ullmax.com/se/gavle-ok/28524. Länken är öppen till den 15 oktober och de som inte önskar registrera sig själva som säljare är varmt välkomna att registrera sina köp via denna länk. 

Vid frågor/funderingar - kontakta Helena eller Lars-Erik på 070-3187206 eller 073-3272152 eller på This is a mailto link

Lycka till med försäljningen, 
/Helena o Lars-Erik

Skribent: Helena Liljeström
Epost: Adressen Gömd


Senast i kartarkivet:


GOK:s Samarbetspartners

elproj
ullmax-webb
borgs-webb
gavlebingo1
sponsorhuset
Trimtex

grasroten

Postadress:
Gävle OK - Orientering
Hemlingbystugan
80257 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info