Hoppa till sidans innehåll

Ullmax - sista beställningsdag för leverans före jul

21 NOV 2018 13:48
Sista beställningsdag av Ullmax för leverans före jul - söndagen den 9 december
  • Skapad: 21 NOV 2018 13:48

För att leverans skall hinna erhållas innan jul måste sista beställningen vara placerad i systemet senast söndagen den 9 december. 

Om någon saknar kataloger finns fler för avhämtning eller hör av er så tar vi med kataloger till träningarna.  

Årets katalog innehåller en hel del nyheter både vad gäller produkter, färger men även material. Kvar är naturligtvis också gamla favoriter för de som har slitit ut dem och behöver köpa nya. 

Viktigt att påpeka är också  att det finns mer produkter att välja på om om man går in via webben än vad som finns i katalogen.

I år har även Ullmax infört bonus till alla säljare. Vid försäljning upp till vissa belopp erhålls en värdecheck på 100 kr (maximalt kan man erhålla en värdecheck på 300 kr) som går att använda som betalning av valfri vara vid köp hos Ullmax.

För att registrera sina försäljningar går man in på Ullmax.se, se bifogat dokument Hur beställa på Ullmax 2018.pdf, eller hör av sig till Lars-Erik eller Helena så hjälper vi er. 

Nytt för i år är att registrerade säljare även kan skapa en länk på Ullmax.se där era kunder klickar in sina ordrar utan att du som säljare behöver lägga in dem i systemet. (Länken skapas genom att gå in under "lägg till ny beställning"). Supersmart att lägga ut på facebook eller liknande media. 
Bifogad länk är upplagd med Helena Liljeström som säljare https://shop.ullmax.com/se/gavle-ok/28524. Ee som inte önskar registrera sig själva som säljare är varmt välkomna att registrera sina köp via denna länk. 

Viktigt att påminna är att ni som registrerade en länk med slutdatum måste förlänga den om era kunder fortsätter använda den. Om ni förlänger sluttiden går 30% av försäljningsbeloppet till Gävle OK - om ni inte förlänger och era kunder fortsätter att beställa via länken går endast 10% av försäljningsbeloppet till Gävle OK. 

Vid frågor/funderingar - kontakta Helena eller Lars-Erik på 070-3187206 eller 073-3272152 eller på This is a mailto link

Lycka till med försäljningen, 
/Helena o Lars-Erik

Skribent: Helena Liljeström
Epost: Adressen Gömd


Senast i kartarkivet:


GOK:s Samarbetspartners

elproj
ullmax-webb
borgs-webb
gavlebingo1
sponsorhuset
Trimtex

grasroten

Postadress:
Gävle OK - Orientering
Hemlingbystugan
80257 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info