Hoppa till sidans innehåll
Foto: Camilla Bauman Lång Felicia Lång med tränaren Pether Markne

Felicia på spetsträning

10 MAJ 2016 10:10
I april släppte landslagsledningen den första officiella ”korta listan” för ponny och children i hoppning. Gävle Ryttarsällskaps Felicia Lång är en av elva childrenryttare som just nu är lite extra intressanta och eventuellt får en möjlighet att representera svenska landslaget i kommande Nordiska mästerskap. I helgen var Felicia inbjuden till Grevagården för spetsträning och teambuilding tillsammans med landslagsledare Thomas Fasteus och tränare Pether Markne.
  • Skapad: 10 MAJ 2016 10:10

Det blev en spännande helg för GRS-ryttaren Felicia Lång och hennes Fonda på Grevagården. Trimmövningar, vattenträning, teambuilding och många nya kompisar. 

Förhoppningen nu är att Felicias namn finns med på den spikade listan över vilka childrenryttare som får representera Sverige i de nordiska mästerskapen i Finland vecka 26, eller i EM på Irland vecka 30. 

Det färdiga landslaget presenteras om några veckor när utomhussäsongen har dragit igång på riktigt och de flesta av ryttarna har haft en möjlighet att rida i någon nationscup utomlands, vilket innebär att det kan komma till nya ryttare och falla ifrån några som i dag finns med.

I helgen åker Felicia Lång med familj till Hammarö med båda hästarna och tävlar. Tävlingen är en observationstävling där landslagsledare Thomas Fasteus finns på plats.

 

Nu står det också klart att Felicia Lång kommer att åka till Wierden i Holland för att rida nationshoppning vecka 22! 

 

Hela GRS håller tummarna för Felicia!

 

Har du som medlem kommit hem med rosett eller gjort något annat spännande? Maila text och bild till This is a mailto link så lägger vi ut på hemsidan.

Skribent: Maria Sundell

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info