Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar - september

22 SEP 2021 10:32
Ponnyridningen drar igång och Pether Markne gäster oss i november.
  • Uppdaterad: 22 SEP 2021 10:32

Nu på söndag, den 26 september, drar ungdomssektionen igång vår populära ponnyridning igen. Berätta gärna för alla du känner! Mellan klockan 13 och 14.30 varje söndag (utom vid lov och tävling) kan barn då rida en runda på någon av våra fina ponnys. Nytt pris för ponnyridningen är 30:-, alla intäkter tillfäller ungdomssektionen.

I november, den 2 och 3, gästas vi av Pether Markne, A-tränare i såväl hoppning som dressyr. Pether kommer leda hoppträningar. Träningarna är öppna för titta på för GRS-medlemmar. För att delta som ekipage, hör av dig till Leif.

Den 28 september ska styrelsens ordförande Sylve Jonsson tillsammans med ridskolechef Leif Hall presentera vår verksamhet för delar av Kultur & Friitidsnämnden. Målet med mötet är att uppmärksamma kommunen på hur vår anläggning måste utvecklas för att vår verksamhet ska ha bästa möjliga förutsättningar att bedriva ridskole- och tävlingsverksamhet. Som ni säkert vet har vi sedan 2009 uttryckt vårt behov av ytterligare ett ridhus.

Vecka 40 och 41 arrangerar vi hopptävlingar för storhäst. Som alltid behöver vi glada och engagerade funktionärer - hör av dig till Lovisa Carlsson om du vill hjälpa till.

På höstlovet blir det såväl teori- som lägerverksamhet. Mer info kommer - håll utkik i våra digitala kanaler och på anslagstavlan i stallet.

Vi vill påminna om att cafeterian öppnat igen och att det denna termin är storhästgrupperna som ansvarar för bemanningen. Vi tycker inte att det är för mycket begärt av alla ryttare att genomföra sin cafeteriatjänst. Rider man en gång i veckan är det 3(!) timmar per år man behöver engagera sig ideellt i cafeterian. Jämför det med vissa andra föreningen där man ska sälja lotter, kakor ... Så kom igen nu alla vuxenryttare - se till att cafeterian har öppet alla dagar. Det är inte bara en väldigt viktig inkomstkälla för föreningen utan också en uppskattad mötesplats för våra medlemmar.

Rid fint!

Skribent: Anna Utterberg
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info