Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen

26 AUG 2020 09:41
Stalltjänster och höpriser diskuterades på det första styrelsemötet efter sommaren.
  • Uppdaterad: 26 AUG 2020 09:41

I måndags var det dags för terminens första styrelsemöte. Styrelsen träffas varje månad och på måndagens möte stod bland annat stalltjänster och hö-priser på punkterna i protokollet.

För närvarande är rotationen av de som har stalltjänst något tätare än vanligt. På styrelsemötet diskuterades detta och beslut togs om att en arbetsgrupp ska bildas för att titta på alternativa lösningar till hur stalltjänsterna fördelas idag. Alla som berörs av stalltjänst kommer att få möjlighet att tycka till om de förslag som arbetsgruppen kommer att ta fram. Vi återkommer med mer information när arbetsgruppen är tillsatt.

Vad gäller hö-priset och hyran för privathästar kommer Leif att informera om detta på nästa privatägarmöte. 

 

Terminsverksamheten har rullat igång och det innebär att cafeterian ska bemannas. I höst är det ponnygrupperna som ansvarar för att cafeterian hölls öppen måndagar till torsdagar 17-20, samt lördagar 09.30 till 13. Listorna håller på att skrivas och kommer inom kort att publiceras här på webben och på anslagstavlan i stallet. 

 

Det nya ridhusschemat finns att se här.

Som alltid är vi tacksamma för alla idella krafter :-) Om du känner att du vill hjälpa till med något, stort som smått, hör gärna av dig till oss. Kanske du kan vara funktionär på vår hopptävling vi arrangerar den 27 september? Mer info om den hittar du på vår Facebook-sida.

 

Rid fint!

Skribent: Anna Utterberg
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info