Hoppa till sidans innehåll

Regionala Dressyrtävlingar på GRS

18 AUG 2016 12:02
Helgen 20-21 augusti arrangerar Gävle Ryttarsällskap regionala dressyrtävlingar för ridhäst på lite högre nivå. Två landslagsryttare finns på startlistorna, så det är väl värt att komma och titta och njuta.
  • Uppdaterad: 18 AUG 2016 19:22

Tävlingen hålls på vår fina utebana, och klasserna kommer att vara från LA :4 till St:Georges. Två landslagsryttare, Emilie Nyreröd och Jennie Larsson, kommer hit och tävlar i de högsta klasserna Msv A:1 och St:Georges. Emilie, som ingår i landslagets spetstrum var nära att ta sig till OS i Brasilien som pågår just nu. 

Msv A:1 startar ca 17.00 på lördagen och St Georges startar ca. Kl 12 på söndagen. Fri entré!

Funktionärer
Tävlingen är också ett utmärkt tillfälle för alla oss medlemmar att hjälpa till som funktionärer. Det är ett stort maskineri att dra runt för klubbkompisarna i tävlingsledningen, och eftersom alla medlemmar ska dra sitt strå till stacken så är en sådan här tävling ett perfekt tillfälle att göra en värdefull insats så de gästande ekipagen känner sig väl omhändertagna.

Känner du dig osäker på de olika arbetsuppgifterna så går det fint att gå bredvid någon mer erfaren.
Kontakta Marita Alneberg 073-926 43 47 om du är intresserad.

Den som gillar att baka får gärna leverera godsaker i frysboxen utanför kafeteriadörren. Många bullar små blir ett stort tillskott i klubbkassan.

Dressyrmöte
Ett dressyrmöte kommer att hållas måndagen den 15 augusti klockan 18 i kafeterian. Alla dressyrintresserade är välkomna då vi pratar om och stämmer av inför ovanstående tävling.

Så ta chansen att vara delaktig i vår stora dressyrhelg, som åskådare, som funktionär - eller kanske som både och, vilket förmodligen är det roligaste alternativet!

(Bilden överst på sidan föreställer Sara Sjöberg och Il Primero från en tidigare tävling)

Skribent: Maria Sundell
Epost: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info