Hoppa till sidans innehåll

Städdagar på klubben

21 MAR 2022 11:05
Vi gör vårfint på klubben inför tävlingarna i påsk.
  • Skapad: 21 MAR 2022 11:05

På styrelsemötet den 14 mars beslutades att styrelsen initierar den årliga värstädningen på klubben. Lördag den 2 april och söndag den 3 april samlas alla som vill för att tillsammans hjälpas åt att städa och göra vårfint. Vad som behöver göras finns uppskrivet på listor i stallet - välj den dag som passar dig bäst, ta med dig någon och kom och hjälp till :-)

Förra veckan kunde ni höra Leif berätta i P4 Gävleborg om den situation vi befinner oss i gällande detaljplan och ridhus. Vi hoppas att med medias hjälp få lite fart på kommunen så att vi kan få göra de satsningar som vi vill. Även SVT Gävle/Dala har varit hos oss - när reportaget sänds vet vi dock inte.

Vi har fått klartecken att barackarna nu äntligen ska bytas ut. Klubben kommer att få en ny barack för personal män samt ridande män, en barack för kvinnlig personal, två baracker för ridande kvinnliga medlemmar samt en barack för toaletter.

I påsk arrangerar vi hopptävlingar på klubben. Som vanligt behövs glada funktionärer - anmäl ditt intresse till Lovisa Carlsson. 

Rid fint!

Skribent: Anna Utterberg
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info