Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar: april

22 APR 2021 09:39
Styrelsemötena rullar på med digitala Teams-möten varje månad. Aprils möte kom att handla om bland annat nya ridskolehästar och städdagar.
  • Uppdaterad: 22 APR 2021 09:39

Covid-läget är fortsatt ansträngt i vår region varpå vi påminner och uppmanar alla att följa de föreskrifter och regler som finns. Håll avstånd, tvätta händerna, stanna hemma vid sjukdomssympton och var noga med att rengöra utrustningen när du ridit. Du har väl inte missat Lovisas smörj-skola som finns att läsa på vår Facebook-sida?

En nya lektionsponny kommer att köpas in till verksamheten. Pärlan som vi tidigare har haft på lån, är snart klubbens egna. Pärlan fortsätter att utbildas med hjälp av våra duktiga medlemsryttare.

I vanliga fall på vårkanten brukar vi arrangera en större hopptävling med kval till allsvenskan. I år blir det ingen tävling men de städdagar som brukar föregå tävlingen vill vi köra. Självklart under säkra former och med ett maxantal på åtta personer. Med stallpersonalens hjälp kommer det finnas en sammanställning över uppgifter som ni medlemmar kan anmäla er till - styrelsen medverkar såklart också dessa dagar. Det kan handla om allt ifrån att sopa inne i ridhuset till att kratta eller måla bommar. Då inga lektionsryttare nu på länge kunnat genomföra sin obligatoriska cafeteriatjänst hoppas vi på stort intresse för att hjälpa till med detta. Listor kommer att sättas upp i stallet.

Gällande cafeterian längtar vi precis lika mycket som ni om att åter kunna öppna den, men för att värna och säkerställa att vår personal håller sig friska kommer cafeterian vara fortsatt stängd en tid framöver.

Och så till en tråkig nyhet, vår vaktmästare Mats har upptäckt att stölder förekommit på anläggningen. Vi ber er som har transporter och dylikt att kolla så att ingen stulits/hafts sönder, och att ni alla håller ögon och öron öppna efter sånt som kan verka misstänkt.

Mvh styrelsen

Skribent: Anna Utterberg
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info