Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar april

13 APR 2022 09:16
Fulltecknade dagläger, kommande påsktävlingar och nya baracker på gång.
  • Skapad: 13 APR 2022 09:16

Äntligen ska klubben få nya baracker! Under vecka 18 kommer de gamla barackerna att forslas bort och Gavle Drift & Service ska förbereda vatten och avlopp till de nya barackerna. Det här innebär att inga baracker finns att nyttja denna vecka. De nya barackarna kommer innehålla omklädningsrum för personal, omklädningsrum för medlemmar, toaletter och duschar. Ni som har saker i barackerna måste ta bort dessa.

I påskhelgen arrangerar vi hopptävlingar för såväl ponny som storhäst. Det finns fortfarande ett antal funktionärsplatser som inte blivit fyllda så ta chansen att delta och lära dig mer om hur det fungerar på tävlingar. Alla kan hjälpa till - är du osäker eller vill veta mer om vad det innebär att vara funktionär så prata med Lovisa Carlsson.

Styrelsen vill passa på att rikta ett stort tack till alla barn och ungdomar som hjälpte till på städdagarna. Ni var grymma! 

Ni som inte hade möjlighet att delta denna gång - nya chanser kommer. Kom ihåg att den här typen av ideellt arbete är det som bidrar till att hålla kostnaderna nere för klubben och alla som nyttjar dess anläggningar. Kanske får vi se en bättre uppslutning av uppstallade nästa gång?

Påskens dagläger är fulltecknade - kul! Styrelsen vill passa på att önska alla en härlig påskhelg! 

Skribent: Anna Utterberg
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info