Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar: augusti

25 AUG 2021 14:44
Efter en solig och varm med sommar med fulltecknade ridläger är hösten här med efterlängtad terminsstart.
  • Uppdaterad: 25 AUG 2021 14:44

Hösten gjorde entré nyligen med ett rejält regnoväder vilket ställt till det för många i Gävle med omnejd. Bortsett från att några av hagarna under en kort tid mer liknande sjöar än beteshagar så har vi på klubben klarat oss från några skador. Vi har dock fortfarande problem med vattenansamlingar på stallplanen samt problem med avrinningen vid dyngstacken - något vi vid upprepade tillfällen felanmält men dessvärre ännu inte fått hjälp med.

Under sommaren fick två arbetskamrater och fantastiska lektionshästar vandra vidare till de evigt gröna ängarna - Zidane och Harry kommer att vara mycket saknade. 

Tre nya hästar har tillkommit, det är storhästen och halvblodet Star, samt irländska Cuffestown Billys Sister (skimmelponny) samt Diascia (liten storhäst). 

Efter succén med guldmedalj för det svenska hopplaget i OS kom Sveriges Radio P4 på besök till oss och gjorde ett reportage - lyssna här. 

En mycket rolig nyhet är att vi inom kort kommer att kunna öppna vår kafeteria igen. Smittspridningen i länet har avstannat och uppdaterade rekommendationer finns. Vi fortsätter såklart som tidigare att stanna hemma om man känner sig sjuk, tvättar våra händer ofta samt håller avstånd. I kafeterian gäller max 8 personer per bord. I höst är det storhästgruppernas tur att bemanna kafeterian - listor kommer att finnas på anslagstavlan i stallet. Nu om nånsin är det viktigt att hålla öppet så mycket det bara går då kafeterian är en viktig inkomstkälla för klubben.

Ponnyridningen är fortsatt pausad på obestämd tid.

Nytt ridhusschema finns att läsa här på webben.

Och tack till alla som hjälpte till vid dressyrtävlingen som anordnades nyligen - det är kul att vi är igång med vår tävlingsverksamhet igen. Tack också till alla som varit behjälpliga med att skritta igång våra lektionshästar.

/ Styrelsen i GRS

Skribent: Anna Utterberg
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info