Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar: december

18 DEC 2020 09:46
  • Skapad: 18 DEC 2020 09:46

Årets sista styrelsemöte har ägt rum. År 2020 har på många sätt varit utmanande och svårt vilket gör det extra glädjande att kunna konstatera att vår verksamhet, trots prövningarna som Covid-19 inneburit, snurrat på bra. Det har varit en stor efterfrågan på lektionsridning och vår cafeteria visar plusresultat - trots att vi inte kunnat arrangera tävlingar som vanligt och trots att den varit stängd den senaste tiden. Bra jobbat alla som ni som fullgjort era cafeteriapass och ett särskilt tack till er som engagerat er extra i cafeterian under året - ingen nämnd ingen glömd.

 

Som ni kanske sett på anslag i stallet och på Facebook kommer vi att under jullovet arrangera några Corona-anpassade aktiviteter. Vi vill påminna om de förhållningsregler som numera gäller - bland annat är det bara ryttare som ska medverka på aktiviteter som får vara på klubben. Stallet som fritidsgård kommer att fortsätta vara stängt en tid framöver. Vi är tacksamma över att vi har kunnat haft vår ridskoleverksamhet igång under de senaste månaderna - vi vill förtydliga att detta är och kommer enbart vara möjligt om alla följer våra riktlinjer.

 

Ett nytt stalltjänstförslag har börjat att testas. Förslaget går ut på att man jobbar i lag. Vill du veta mer om det nya stalltjänstförslaget så prata med Leif.

 

Vi är ett steg närmare ett nytt ridhus! Samhällsbyggnad Gävle har godkänt styrelsens planritning för området där bland annat ytterligare ett ridhus finns planerat. Hur finansieringen av det nya ridhuset ska se ut kvarstår för styrelsen att undersöka och besluta.

 

Ridhuset har nyligen preparerats med nytt underlag. Vi påminner om att du som ryttare mockar efter dig och undviker att rida i eventuella högar som lämnats kvar.

 

Vi i styrelsen vill önska alla medlemmar en god jul och ett gott nytt år. I början av 2021 kommer en kallelse till årsmötet att skickas ut. Det kommer att bli någon vakant post i styrelsen så är du intresserad av att hjälpa till med att utveckla vår verksamhet, meddela valberedningen som består av Maria Arnberg och Ingela Öbrink, eller prata med någon av oss i styrelsen.

 

Håll avstånd, tvätta händerna och rid fint!

Skribent: Admin
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info