Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar: januari

20 JAN 2021 08:46
  • Uppdaterad: 20 JAN 2021 08:46

Ridskoleverksamheten är igång efter ett kortare juluppehåll och intresset för lektionsridning är fortsatt stort. Vi är tacksamma att alla tar sitt ansvar och följer de regler som Folkhälsomyndigheten och vårt Ridsportförbund rekommenderar. Vi påminner om att det endast är ridande medlemmar som i anslutning till sina lektioner får vistas i stall och ridhus. En medhjälpare är tillåten till de elever som behöver hjälp med att göra iordning sin häst. Ridhuset är stängt för publik men elever vars hästar går lektionen innan får vänta i ridhuset.

Det har dykt upp lite funderingar till varför vi valt att stänga cafeterian och det handlar om att minimera riskerna för smittspridning för vår personal som använder cafeterian bland annat som personalmatsal.

Årsmöte. Den 25 februari klockan 19 kommer klubbens årsmöte att äga rum. En kallelse kommer att publiceras här på webben, på Facebook och i stall samt ridhus den 15 februari. Årsmötet kommer i år hållas digitalt via Teams, Zoom eller liknande tjänst. Länk till mötet kommer att finnas tillgänglig på webben och på Facebook. Vi hoppas så många medlemmar som möjligt vill delta på mötet och ta del av beslutsprocessen.

Har du något som du vill ska tas upp på styrelsemötet behöver dessa handlingar vara styrelsen till handa senast tre veckor innan styrelsemötet. Det går bra att maila dina punkter till styrelsens ordförande Sylve på This is a mailto link. På årsmötets dagordning står sedvanliga årsmötesärenden som val av ordförande, ledamoter, ändringar i stadgar med mera.

Vi vill tacka alla som medverkade i den "Hjälp GRS"-kampanj en vänlig medlem initierade hösten 2020 coh där ni medlemmar swishade pengar till verksamheten. Stort tack - det är en glädje att ha såna fina och generösa medlemmar!

Sportlovet närmar sig med stormsteg. Gällande aktiviteter på lovet så avvaktar vi eventuella nya restriktioner som kan komma och träda i kraft den 24 januari. Vi återkommer med info.

Ridhuset har tack vare Leif och Mats fått nya lysrör - vi går minst sagt mot ljusare tider - på flera sätt!

Skribent: Admin
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info