Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar: juni

17 JUN 2021 12:51
Till tonerna av ridlärarnas instruktioner och fågelkvitter hölls sommarens styrelsemöte vid utebanan.
  • Uppdaterad: 17 JUN 2021 12:51

Efter att ha träffats digitalt de senaste gångerna blev det så ett fysiskt styrelsemöte tisdag den 15 juni - med väl hållen distans till varandra såklart. Vi sammanfattar vårterminen som lyckad vad gäller intresset för ridlektioner - i princip alla grupper har varit fulla - men vi har saknat att kunna arrangera tävlingar, såväl klubb- som regionala. För oss, och som för så många andra ridklubbar, är det just arrangerandet av tävlingar som ger ett extra tillskott i föreningskassan och som på sikt möjliggör investeringar i vår anläggning. Så när vi förhoppningsvis till hösten så småningom kan komma igång med tävlandet igen hoppas vi på ett stort intresse för att hjälpa till ideellt och att vara funktionär.

Till höstterminen hoppas vi också kunna öppna upp vår cafeteria igen, även den viktig för klubbens ekonomi. Det kommer att vara ponnygrupperna som har cafeteriatjänst i höst och vi förväntar oss stort engagemang och en hög öppengrad.

Vi har fått en ny lektionshäst. Star är en 9-årig halvblodsvalack (storhäst) som förhoppningsvis kommer kunna slussas in i verksamheten under hösten. Ni har kanske sett honom gå och beta tillsammans med Pärlan.

Senaste datum att meddela eventuella förändringar gällande dina lektioner i höst är den 20 juni. Då det är många som vill rida och vi har för närvarande har kö är det mycket viktigt att du som planerar att göra ändringar hör av dig till Kine, det går bra att maila på This is a mailto link

I höst kommer Carro Brodin tillbaka från sin föräldraledighet och kommer inledningsvis att jobba 40%. Med Carro tillbaka kan det komma att bli förändringar gällande vilken ridlärare man haft och kommer att få, men inget schema är just nu klart.

Sommarens ridläger är fulla men det går att skriva upp sig som reserv om man inte kommit med - kontakta Kine.

Vi i styrelsen önskar alla, såväl personal som lektionsryttare och inackorderingar en riktigt härlig sommar!

Skribent: Anna Utterberg
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info