Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar: juni

27 JUN 2022 14:33
Sista styrelsemötet innan semestrarna tog plats på kvällslägrets första dag.
  • Uppdaterad: 27 JUN 2022 14:33

Våra läger är fortsatt populära och fulltecknade. Den här veckan arrangeras det sista daglägret innan det blivit dags för våra lektionshästar att få lite välförtjänt ledighet. Vecka 33 börjar höstens termin.

Som ni kanske sett i sociala medier och i pressen har vår anläggning både besökts och debatterats. Förra veckan gästades vi av representanter från bland andra Kultur och Fritid. Med på besöket var Therese Metz, kommunalråd för Miljöpartiet i Gävle. Såhär beskrev hon sina tankar efter besöket;

metz.PNG

Therese har också tillsammans med Helene Börjesson, ordförande i Kultur & Frtidsnämnden, skrivit ett debattinlägg.

På styrelsemötet beslutades att en prishöjning i höst krävs för att vi ska kunna hantera ökande kostnader. Främst är det våra elkostnader som under året dragit iväg rejält - inte bara för oss som förening utan för i princip alla boende i Sverige. I runda slängar gör vi en prishöjning på cirka 3% - mer om de nya priserna kommer att ges ut i samband med höstens terminsfakturor samt stallfakturor. För eventuella frågor kring prisjusteringen, kontakta styrelsens kassör Anita Söderman.

En översyn över anläggningens utgiftsposter kommer inom kort göras av styrelsen - bland annat inväntar vi en offert på byte av belysning i ridhuset. Att gå från lysrör till LED kommer bidra till att vi kan hålla våra energikostnader, i vissa fall kanske minska dem, nere.

Nya barackarna är på plats och alla skåp är upptagna.

I år firar GRS 70 år som klubb, något som vi hoppas kunna fira i höst. Den 4 september ligger som förslag - vill du vara med i festgruppen kontakta Cecilia Hillgren.

Vi har fått två nya fyrbenta arbetskamrater sedan sist. Den lilla storhästen Queenie samt ponnyn Luka. Lady har sålts och kommer om allt går som planerat att bli avelssto.

Vi i styrelsen önskar alla en trevlig sommar!

Skribent: Anna Utterberg
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info