Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar: maj

19 MAJ 2021 12:55
Städdag, läger och mailadresser är några av de ämnen som diskuterades på gårdagens digitala styrelsemöte.
  • Uppdaterad: 19 MAJ 2021 12:55

Igår sammanträdde styrelsen i vanlig ordning digitalt för att diskutera aktuella ämnen. Vad vi önskar dela med oss till er medlemmar är bland annat uppmaningen om att delta på den städdag som är planerad lördag den 29 maj. Vi anpassar oss naturligvis efter rådade Corona-regler vilket innebär att vi delar upp oss i mindre grupper och delar upp dagen i ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass. Under veckan kommer anmälningslistor att sättas upp i stallet tillsammans med förslag på sysslor att göra. Vi hoppas på stor uppslutning från framförallt lektionsryttare som ju under de två senaste terminerna inte har behövt fullgöra sina cafeteriaplikter - här hoppas vi så många som möjligt tar chansen att hjälpa klubben. Vid fint väder ska vi försöka få till någon form av lättare förtäring som kaffe, fika och korv.

Vi vill också uppmana alla lektionsryttare att meddela Kine sina mailadresser. Är du minderårig är det någon av dina föräldrars mailadresser Kine behöver få. Eftersom det kan komma finnas situationer där vi snabbt behöver nå ut med information är det viktigt att vi kan nå alla via mail eftersom vi vet att det finns medlemmar som inte använder sociala medier. Du skriver "Mailadress" i ämnesraden på mailet till Kine, är du förälder som anmäler din mail till ditt barn är det bra om du i mailet också uppger namnet på ditt barn. Skicka mailet till This is a mailto link

Glädjande är att intresset för våra sommarläger är stort! Sista anmälningsdag är nästa vecka, den 25 maj. Observera dock att det vecka 33 inte kommer vara något sommarläger då skolorna börjar den veckan. Sannolikt blir det istället terminsstart den veckan. Kom ihåg att i god tid meddela din ridlärare om du vill byta dag eller sluta.

Har du kompetens inom gräv och schakt? Vi efterlyser medlemmar som kan hjälpa oss att återställa uteslingan som tidigare nyttjats av våra ryttare. Hör av dig till Leif om du själv kan ställa upp eller om du vill tipsa om någon.

Ta hand om varandra, håll avstånd och rid fint!

Skribent: Anna Utterberg
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info