Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar: november

25 NOV 2021 09:22
En månad kvar till jul med såväl julshow som klubbmästerskap på gång.
  • Uppdaterad: 25 NOV 2021 09:22

I styrelsen kämpar vi på med att få till nya nyttjanderättsavtal med kommunen. Som vi berättat tidigare är det nya baracker på gång och vi hoppas också få hjälp med plogning och snöröjning av infart och parkeringsplatser. Utebanan har besiktigats, taket i ridhuset ska också besiktigas och belysningen i rihuset ska bytas ut.

Med anledning av den återigen ökande smittspridningen i länet och de rekommendationer som råder kommer publiken på julshowen behöva visa vaccinpass i samband med betalning av entrén. Detta gäller samtliga som fyllt 18 år. Beslutet är fattat med anledning att vi vill låta så många som möjligt kunna delta utan att behöva begränsa publiktalet till 100 stycken. Det är ungdomssektionen på klubben som anordar såväl julshowen som det stundande klubbmästerskapet. Hör av dig till Linnea Muhr om du vill hjälpa till.

Vi planerar lägerverksamhet som vanligt under jullovet. Mer info om det kommer så håll koll på anslagstavlan i stallet och på vår Facebook-sida.

Det är tråkigt att behöva skriva det men uppslutningen av ridande vuxna som den här terminen haft ansvar för att bemanna cafeterian har varit dålig. Som för många andra idrottsföreningar är det ideella engagemanget viktigt för föreningen. Om det råder oklarheter hur man gör eller om kommunikationen kring bemanningen varit undermålig tar vi tacksamt emot feedback för hur vi kan göra den bättre. Cafeterian är inte bara en mycket viktig inkomstkälla för klubben utan också en plats för möten och umgänge - och en chans för våra medlemmer att fylla på med energi när det behövs.

I vår är det ponnygruppernas ansvar att hålla cafeterian öppen - du som förälder till ett ridande barn behöver här hjälpa till.

I början av nästa år planerar styrelsen att bjuda in till ett medlemsmöte där vi kommer berätta lite mer om vilka utmaningar klubben står inför, och vad vi arbetet med det senaste året. Vi hoppas på stor uppslutning!

Rid fint!

Skribent: Anna Utterberg
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info