Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar: oktober

21 OKT 2020 11:25
Igår var det styrelsemöte igen med bland annat ridslinga på agendan.
  • Uppdaterad: 21 OKT 2020 11:25

På hästägarmötet som ägde rum för några veckor sedan diskuterades ju bland annat stalltjänsterna. Även styrelsen har fortsatt diskutera denna fråga och inom kort ska nya förslag på alternativa lösningar granskas. På hästägarmötet uppkom också frågan om ridvägar kring vår anläggning och styrelsen har beslutat att undersöka huruvida den ridslinga som löpt runt anläggningen, för några känd som terrängbana, kan återställas. Mer info om det kommer.

 

Som ni kanske sett pågår just nu ommålningen av privatstallet - det är elever från Yrkesgymnasiet som målar. Visst blir det fint!

 

US gör ett grymt bra jobb med ponnyridningen på söndagar som är en populär aktivitet. Även cafeterian snurrar på bättre den här terminen och är oftare öppen. Cecilia Hillgren, styrelsemedlem och cafeteriaansvarig, har åtagit sig att två veckor innan det är dags för eleverna som har tjänst den här terminen att påminna dem om cafeteriatjänsten via sms. Glöm inte att handla i cafeterian när du är här.

 

Kommunen har lovat att de ska byta ut barackerna så nya utrymmen för vår personal och våra medlemmar är på gång - hurra!

Skribent: Admin
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info