Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar: oktober

20 OKT 2021 15:30
Två tävlingsdagar den här månaden - och äntligen lite tur med vädret!
  • Skapad: 20 OKT 2021 15:30

Våra hopptävlingar vecka 40 och 41 var välbesökta - både vad gäller tävlingsryttare som publik. Såväl klubbens ryttare som ridskolans lektionshästar har levererat fina prestationer - grattis till alla er med felfria och fina ritter! Och tack såklart till alla er som ställt upp som funktionärer under tävlingarna. Full rulle var det i cafeterian båda dagarna, så kul att se!

Vi hade äntligen lite tur med vädret vilket gjorde att förutsättningarna för framhoppning på utebanan blev goda. Men faktum kvarstår att vi är sårbara för väderförhållandena och att vi i styrelsen fortsätter vårt arbete med planerna på ett nytt ridhus eller annan likvärdig lösning. 

På höstlovet vecka 44 finns det en massa olika aktivieteter att delta på - varje dag! Allt ifrån teori, löshoppning och clinics till dressyrtävling, uteritter och hopptävling. I Facebook-gruppen finns lite mer info, du anmäler dig som vanligt genom att skriva upp dig på anslagen i stallet.

Under höstlovsveckan gästas vi också av Pether Markne som kommer att hålla en tvådagars hoppträning för våra tävlingsryttare. Träningarna är dock öppna för GRS medlemmar så tag chansen att komma och titta och inspireras.

Vi planerar att inom kort bjuda in till ett medlemsmöte där vi har för avsikt att informera om vad styrelsen arbetat med den senaste tiden, och hur planeringen framåt ser ut för klubben. Vi hoppas på stort intresse och deltagande.

Rid fint! / Styrelsen i GRS

Skribent: Anna Utterberg
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info