Hoppa till sidans innehåll

Tävling v40 & v41

14 SEP 2021 13:47
Som vi har väntat och längtat! Äntligen hopptävling hemma!!
  • Skapad: 14 SEP 2021 13:47

Som vi har väntat och längtat, äntligen dags för hopptävling på klubben! Vi arrangerar hoppning för storhästar söndag v 40 & v 41 med klasser från 0,80m till 1,30 m 😁🦄

Ni fyller i dokumentet, kommenterar eller skriver på listan i cafeterian när ni kan göra vad. Den översta länken är v40 och den undre är v41.

Vi behöver glada och engagerade funktionärer till dessa tävlingar. Vem kan göra vad? Jag skriver en liten beskrivning om varje funktionärspost i texten under 👇

Domartorn:

I domartornet kan du vara funktionär om du har erfarenhet av att tävla och kan hålla fokus länge. Är du inte van att sitta där ser vi gärna att du är vuxen eller över 15 år. I domartornet finns de en person som för in resultat på datorn, en som skriver resultat för hand och en till två tidtagare. Att vara tidtagare är en bra sätt att lära sig och sitta i domartornet.

Banpersonal:

På banan finns det en Banchef, den har tillsammans med banbyggaren (Leif) koll på att alla hinder sätta upp rätt vid rivningar och hjälper till att styra upp ombyggnationer. Som banchef bör du ha erfarenhet av att tävla. Som banpersonal lägger du upp rivna bommar och krattar underlaget vid behov. Att vara banpersonal är ofta roligt, men man måste kunna hålla fokus länge och inte vara i vägen. Där ser vi att man är minst 15 år eller god erfarenhet av tävling.

Framhoppning:

På framhoppningen har vi också 15 års gräns, eller god tävlingsvana. Där ansvara du för att mocka, kratta och ändra hinder. Du bör ha pondus och bra bemötande.

In/utsläpp:

Det kallas för "ringmaster", för att man ropar in de som ska till banan och tävla. Ringmaster är ett enkelt och roligt jobb som de flesta kan hjälpa till med. Det är en perfekt funktionärspost att börja sin karriär med!

Sjukvårdare:

Vuxen person som har lägst HLR-utbildning men mer än gärna sjukvårdspersonal. Du sitter vid tävlingsbanan och är redo att hoppa in om olyckan är framme. Du rör dig vid framhoppningen när det inte pågår någon klass.

Parkeringsvakt:

Det viktigaste och det roligaste jobbet! Här får man verkligen chans att bemöta och visa vad trevliga vi är på GRS. Som parkeringsvakt hälsar du alla välkomna och ser till att optimera parkeringsytan.

Trivsel ansvarig:

Den personen som håller det rent och snyggt på anläggningen och ser till att det finns papper och att soporna blir tömda.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zGMOYhs-sAOlaJ0030ZQf0L5s99w6HEAwHaF_2oi2C0/edit#gid=0

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Q7zS8pkwbeTQqdRqDptrRvQbRxt_E2qSUSXVxCFtsmM/edit#gid=0

Skribent: Lovisa Carlsson
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info