Hoppa till sidans innehåll

Vaktmästare till GRS

01 SEP 2017 14:45
Gävle Ryttarsällskap söker en vaktmästare till vår anläggning.
Här kan du läsa mer om tjänsten.
Välkommen med din ansökan!
  • Uppdaterad: 01 SEP 2017 14:47

Gävle Ryttarsällskap är en ideell förening som varit verksam sedan 1952. Klubben har över 500 medlemmar, och på anläggningen bedrivs såväl ridskole- som tävlingsverksamhet på både amatör- och elitnivå. Föreningen äger 10 hästar och 15 ponnyer, och därtill tillkommer 25 inackorderade medlemshästar. Nu söker vi en vaktmästare till vår ridanläggning i Lervik.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är en halvtidstjänst, dvs 20 timmar i veckan. Arbetet fördelar sig från måndag till fredag varje vecka. Tjänsten är direkt underställd ridskolechefen.

Huvudarbetsuppgifterna består av skötsel av hagmarker gällande stängsel och sly, harvning och bevattning av ridbanor inomhus och utomhus, transporter inom anläggningen av hästfoder, ansvar för skötsel av de maskinredskap som anläggningen disponerar, samt sedvanliga vaktmästarsysslor. Vintertid ingår även snöskottning, snöplogning och sandning.

Vem är du?

Är du en driven person som kan arbeta självständigt och har öga för vad som behöver göras kan detta vara rätt arbete för dig. Du är flexibel och har förmåga att hjälpa till med andra arbetsuppgifter på anläggningen när det är behov. Erfarenhet av tidigare arbete som vaktmästare eller liknande är ett krav, och har du dessutom erfarenhet av att när det finns behov arbeta med djur, är det en fördel.  Du bör också inneha traktorkort klass II, eller motsvarande nivå på körkort.

Vad erbjuder vi dig?

Gävle Ryttarsällskap erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö nära djur och natur, en verksamhet som präglas av stort engagemang från både personal och medlemmar, och möjlighet till att vara en del av den svenska idrottsrörelsen.  – Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa ridskolor!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan och CV till ridskolechef Leif Hall, Gävle Ryttarsällskap, Lerviksvägen 42, 806 47 Gävle. Vi vill ha din ansökan senast 30 september. Tjänsten tillsätts så fort som möjligt. Frågor kring tjänsten besvaras av ridskolechef Leif Hall, tel. 070-524 00 84.

Skribent: Maria Sundell
Epost: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info