Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet


Hej,

jag heter Enni och är 15 år och går i 9:an på Lillhagsskolan. Det är jag som har tagit över stafettpinnen som ordförande i ungdomssektionen på GRS, vilket har och ska fortsatt bli väldigt kul, hoppas jag.

I US så fixar vi roliga aktiviteter och tävlingar för oss ungdomar på GRS, även julshow och lite annat. Jag är också ledamot i distriktets US där vi anordnar aktiviteter för alla under 26 år i Hälsingland och Gästrikland, alltså lite större saker så som tävlingen "Vi i stallet".

Jag har ridit i 9 år totalt, 2,5 år på Gävle ponnyklubb och 6,5 år på Gävle ryttarsällskap. Men mitt intresse för hästar började ett tag innan det. Jag spelar även fotboll i IK Huge där jag är målvakt och det har jag gjort i ca 3 år.

Jag bor i Bomhus tillsammans med min mamma, pappa och min bror Axel. Jag har en till bror som heter Elias men han bor i Stockholm. Jag är 3/4 finsk, och har en klassisk stor finsk släkt, både från mammas och pappas sida. Jag har chockerande nog över 160 tremänningar även om jag bara har träffat några av dom.

Jag har aldrig haft egen häst utan har alltid ridit på ridskolans hästar. Men däremot har jag haft två hamstrar, men ingen av dom finns längre. Mitt absoluta drömyrke skulle vara veterinär, helst med inriktning på hästar. Det är något jag har velat ända sen jag var väldigt liten.

Har du frågor kring US så fråga gärna mig eller någon annan ungdomsledare /ridlärare.
Lisa Alneroth och Bella Hillman från klubbstyrelsen stöttar US och de kan också svara på frågor.

US har möten en gång i månaden där alla medlemmar under 26 år är välkomna att vara med.

Vi finns för alla barn och unga!

Enni F
rigård
Ordförande GRS Ungdomssektion

Uppdaterad: 17 MAJ 2017 20:39 Skribent: Maria Sundell
Epost: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info