Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet


Hejsan!  

Jag heter Linnéa Muhr och jag är ordförande i GRS ungdomssektion. Jag är 16 och går på Borgarskolans ekonomilinje. Jag har ridit på GRS sedan 2011 och har alltid älskat hästar och ridning. Jag har tävlat på ridskoleponnyn Vincent i två år nu, vi tävlar både dressyr och hoppning men dressyr är min favoritgren. Innan det har jag tävlat några olika ponnysar b.la. Splash och Day Dream som ni kanske kommer ihåg. Jag rider lektion två gånger i veckan, på onsdagar har jag hoppspecial och på lördagar dressyrspecial för Lovisa. Förutom mitt hästintresse så har jag även tränat och åkt mycket slalom. Det har blivit mycket skidåkning i fjällen, framförallt Sälen.

Jag har suttit som ordförande sedan januari 2020 och det är väldigt kul, spännande och lärorikt.  Vi i US planerar och gör roliga aktiviteter för alla oss ungdomar under 26 år på klubben som till exempel den årliga julshowen och klubbmästerskapen. Hittills i år har vi haft en käpphästturnering och US-kvällar.

Vi vill att så många som möjligt kommer på våra möten som vi har en till två gånger i månaden och att ni hjälper till att fortsätta göra Gävle Ryttarsällskap till den bästa, trygga och roligaste platsen att vara på. Om ni har några frågor kring US kan ni prata med er ridlärare eller med mig. Haffe mig om ni ser mig i stallet eller maila mig på This is a mailto link.

Linnéa Muhr

Uppdaterad: 17 MAJ 2017 20:39 Skribent: Linnea Muhr
E-post: Adressen Gömd

Platinasponsor:

Bilmetro_logo

 

 

Guldsponsorer

yesbox  
 real_web_3  
 churchstreet_2  
 Agria_ny  
 midroc

 

 helsingehus  
 krafft  
 
   
   
   
 SISU hemsida  

  

Postadress:
Gävle RS - Ridsport
Lerviksvägen 42
80647 Gävle

Kontakt:
Tel: 026102033
Fax: 026103365
E-post: This is a mailto link

Se all info