Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev september 19

10 SEP 2019 19:51
Vi hoppas att ni har haft en riktigt bra sommar, och framför allt en riktigt bra träningssommar. Kanske har flera av er deltagit i några tävlingar? Våran ordförande Rafael har själv deltagit i Ironman Kalmar och slog till med personligt rekord, Gratt
  • Skapad: 10 SEP 2019 19:51

Träningstävling
I juni hade vi en lyckad träningstävling vid spikfabriken i Valbo, den var väldigt uppskattad av de medlemmarna som var där. Så vi tänkte att vi bjuder in till en favorit i repris till som ett avslut på utomhussäsongen, så den 14 september klockan 10,00 är det dags vid Boulognerbadet. Vi bjuder på lite mat efter träningen så kom och simma, cykla, spring eller gör den del du vill, eller kom som du är och bara umgås med oss. Självklart är hela familjen välkommen! Obs: tanken är att vi kör igång klockan 10 så kom gärna en stund innan.

Simning
Nu börjar det dra ihop sig till klubbens gemensamma simträning. Vi kör på som tidigare, vi har bokat 3 banor på söndagar mellan klockan 19,00-20,00, vi drar igång 22 september. Vi kommer den här säsongen ha en simmande Coach, han kommer se till att det finns färdiga pass inför varje träning. Passet kommer att publiceras på klubbens Facebook sida senast dagen innan.
Kostnaden är 600 kr för terminen och betalas in på Bankgiro: 466-2672, Plusgiro: 532595-6 eller Swish: 1235440441 märk med namn och simning HT 19.

Fysträning
Vi är i full gång med fysträningen utomhus, men den 16 oktober fortsätter träningen inomhus på Fridhemskolan, det är alltså varje onsdag mellan kl 18,30-19,30, välkomna!

Kläder
För de som var med på träningstävlingen i juni visade vi upp prototyp kläder av de kommande klubbdräkterna, det är ett samarbete med Spiuk. Det kommer att finnas möjlighet till att prova kläderna (om vädret tillåter) på träningstävlingen i september, även vid simträningen i höst om så önskas, vid all övrig tid kan man kontakta Ingela för att komma å prova kläder. För att hinna få kläderna innan nästa års säsong drar igång satsar vi på att lägga beställningen innan årsskiftet. Så meddela gärna så fort som möjlig vad ni önskar beställa! Här kommer en länk till kläderna samt även klubbens eventuella egna design.
https://www.spiuk.com/es/catalogsearch/result/?q=+Triatlon

Jag hoppas vi ses vid några av våra gemensamma träningar och ser fram emot en vinter full med rolig och utmanade träning!

Skribent: Linda Stigenberg
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Startskottet Hälsocam logga

 

 

Postadress:
Gävle TK - Triathlon
Rafael Saers, Rönnvägen 20F
80269 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info