Hoppa till sidans innehåll

Träningar


Först och främst vill vi tipsa om gruppen Triathlon träning Gävle på Facebook, som fungerar som ett spontant sätt att hitta och även få med sig likasinnade på sina träningpass. En bra mötesplats för triathlonintresserade.

Annars ser klubbens träning ut så här när det inte är :

 

Simning

Vår och höst har klubben gemensamma simträningar på Fjärran-Höjderbadet på söndagkvällarna 19.00. Vi hyr banor av kommunen och måste därför ta ut en avgift för alla deltagare. Avgiften är för närvarande 600kr/termin och då kan du räkna med att ha en eller två tränare på kanten som skriver pass, som hjälper dig med tekniken och som videofilmar för att kunna återkoppla på ett effektivt sätt. Vi har även drop in och man betalar då 50 kr/gång. Det går bra att betala med swish - 1235440441.

Under sommaren försöker vi få till open water, som då bestäms i facebook-gruppen.

 

Löpning

Vi har ett samarbete med Hemlingby Löparklubb som gör att vi är välkomna på deras träningar. De kör fyra gånger i veckan och intervallpasset i Boulognern på fredagkvällar brukar vara uppskattat bland triathleter.

 

Cykling

Klubben har ingen egen cykelträning, mer än de pass som bestäms i träningsgruppen på Facebook. Men för den som vill träna med andra finns det ändå bra möjligheter.

Kolla in vad som händer i  Gävle CA och Sandvikens CK.

 

Fysträning

Under höst, vinter och vår drillas vi tillsammans med Hemlingby Löparklubb i Fridhemsskolans gymnastiksal. Funktionell träning för hela kroppen, nyttigt oavsett vilken idrott man håller på med, och gratis för klubbens medlemmar. 19.00 är tiden.

Uppdaterad: 23 MAJ 2017 21:22 Skribent: Rafael Saers

Postadress:
Gävle TK - Triathlon
Rafael Saers, Batterigatan 19
80260 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info