Hoppa till sidans innehåll

Veckogolf


  • 2017-03-30

Nästa Onsdag 5 april 17.00 kommer vi starta upp våran veckogolf här i Gävle! 18.00 gäller senare när det är ljust längre!
Nytt för iår är swish, vi kommer enbart att använda oss utav swish som annmälningsavgift, samt utbetalning utav vinstpengar samt Acepott. Numret för swish är 0763-19 76 93. 30 kr för medlemmar och 40 kr för icke medlemmar.  Klasser är som förra året, Open för alla, samt HCP för alla. så alla deltagare har chansen att vinna!
Skoorin kommer användas vid varje vecko...golf,du skaffar dig ett konto genom skoorin.com, det är gratis.  Nytt även där för iår är att anmälan kommer ske genom skoorin och inget annat.
https://skoorin.com/?u=scorecard&ID=385861
Denna länk tar dig vidare till sidan för anmälan, samt för nästa veckas veckogolf,  Anmälan öppnar imorgon kl 12, och stänger onsdagen 5/4 kl 15.00. Samma dag som tävlingen är.
Innan tävlingen börjar så kommer ni kunna gå in på samma länk, och där se vilket starthål ni ska börja på. det kommer alltså inte vara någon samling som tidigare med upprop av deltagare och starthål.
Detta gör det smidigare för oss som arrangerar, samt för er som ska deltaga.
Vid frågor, skriv gärna ett pm.
Med vänlig hälsning, Lillen&Robban

 

2016-04-08

Veckogolfen 2016 är nu i full gång. Vi kör nu ordinarie tid 18:00.

I år är det nya regler när det gäller anmälan. Vi tar emot anmälan till och med 17:45. Blir man senare än detta utan att meddela så får man vackert vänta tills kommande vecka. Vi gör detta för att underlätta för de som håller i tävlingen och inget annat.

Vi kommer även att köra lite striktare med PDGA's regler iår. Kan man inte dessa så får man lära sig under säsongen. Det unerlättar att känna till reglerna om man vill tävla på andra event i Sverige.

Det blir även i år två klasser, en med Hcp och en utan.

Varmt välkommna till vår bana.

Uppdaterad: 30 MAR 2017 10:59 Skribent: Pär Möller

Postadress:
Gefle FDC - Frisbee
Anna Åslin, Skuggmovägen 7
80628 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info