Hoppa till sidans innehåll

Gymnastikens Hus


Gefle Gymnastikförening är en ideell förening som bygger på att gymnasterna/gymnasternas föräldrar hjälper till. Föreningen har ett behov av att föräldrar deltar i styrelsearbete, ställer upp som funktionärer vid tävlingar/uppvisningar, hjälper till med att bära redskap vid behov, städar träningshallen, säljer lotter etc. Det är viktigt att du som medlem vet att det kommer att innebära ett visst engagemang från din familj. Generellt förväntas mer arbete av dig som har barn i en tävlingsgrupp än av dig som har barn i en av våra barngrupper förlagd på en skola.

 

På våren och på hösten arrangerar GGF Gympaskoj, en aktivitet för våra yngre barn som tränar ute på skolorna. Både barn och föräldrar får på så sätt möjlighet att komma till föreningens egen träningshall, Gymnastikens Hus, där träningen för trupp, artistisk gymnastik och trampolin sker.

Varje år fyller vi på våra gymnastikgrupper på Gymnastikens Hus med yngre barn. Där tränar äldre gymnaster som springer fort och gör avancerade volter samtidigt med de yngre barnen och vi måste därför ställa högre krav på barnen som tränar i Gymnastikens Hus. Barnen måste kunna hålla sig till sin grupp under träningen och inte springa runt och leka.

Målsättningen för oss som föreningen är att de yngre som kommer in i Gymnastikens Hus ska utvecklas som gymnaster och tycka att det är så kul att de fortsätter tills de blir seniorer. Vägen dit kan vara både lång och tuff, men givande för gymnasten såväl som för föräldrarna. 

 

Välkommen till Gymnastikens Hus!

 

Adress: Utmarksvägen 1, 802 91 GÄVLE

 

Tel: 026-12 41 15 

 

Hitta hit:
 

 

 

Uppdaterad: 11 JAN 2010 12:40 Skribent: Stina Berg

GEFLE GYMNASTIKFÖRENING SÖKER LEDARE/HJÄLPLEDARE!

Vi har stor efterfrågan på barn-, ungdoms-, tävlingssektion-, vatten och motionsledare och behöver förstärkning på ledarsidan, kom och vara med i ett gäng med rörelse och glädje!

Har du utbildning är det en merit men ej ett krav. Vi hjälper Dig att starta och Gefle GF betalar utbildning.

Är du intresserad eller känner du någon som är det? Kontakta vårt kansliet, 026-65 72 68 eller This is a mailto link

 

 

Sponsorhuset 

Barnkalas

Sponsorhuset

Gymnastikförbundet Gävleborg

Svenska Gymnastikförbundet

Postadress:
Gefle GF - Gymnastik
Utmarksvägen 1B
80291 Gävle

Besöksadress:
Utmarksvägen 1B
80291 Gävle

Kontakt:
Tel: 0763242116
E-post: This is a mailto link

Se all info