Hoppa till sidans innehåll

Banbokning Gefle TK


Länk till banbokningen i MATCHi:

 

 https://www.matchi.se/facilities/gefletk 

 

BOKA BANA

Alla banbokningar görs via MATCHi.

Boka bana

Skapa ett användarkonto i MATCHi på deras hemsida, därefter är du redo att boka tider på någon av våra banor. Du betalar med kontokort. Ni som har klippkort kan även ”betala” med detta.

Spela billigare med klippkort

Alla ni som spelar mer än någon enstaka gång kan nu köpa förmånliga klippkort. Klippkorten köpes online.

Dörr KOD

Då du bokat en tid får du en personlig KOD så att du kommer in i hallen då dörrarna är låsta. Den används till entrédörren, grinden in till utebanorna från Gavlehovsvägen samt altandörren. Du använder det runda kodlåset. Koden gäller 30 min före och efter din bokade tid. Du använder nyckelknapparna för att komma ut.

Rackethyra

Tennis och Padelracketar finns att hyra under receptionens öppettider. Ring tel 026-10 78 70, ank 1 för att bekräfta att racketar finns tillgängliga.

Frågor

Får du problem med att boka eller undrar över något, läs i första hand hjälpsektionen på MATCHi. Kvarstår frågor, kontakta tennishallen så hjälper vi dig. Det går även bra att kontakta MATCHi om ni vill ha hjälp att komma igång - This is a mailto link . Vi hoppas alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi).

 

 

Uppdaterad: 01 FEB 2018 13:00 Skribent: Kansliet

Bildresultat för instagram

 

Postadress:
Gefle TK - Tennis
Gavlehovsvägen 7
80633 Gävle

Kontakt:
Tel: 026107870
E-post: This is a mailto link

Se all info