Hoppa till sidans innehåll

Träningsgrupper


Gimo simsällskaps simmare är ett härligt gäng som har roligt i vattnet och som bryr sig om och tar hand om varandra. 

Anmälan:

Anmälningperioden för våra träningsgrupper är 1-15 Augusti och 1-15 December. Under denna period är det först till kvarn som gäller. Information om hur anmälan ska gå till kommer på förstasidan här på hemsidan i samband med att anmälningsperioden öppnar.

Ibland kan det i dessa grupper finnas plats under innevarande termin mejla This is a mailto link och hör efter.

Kostnaden för deltagende i träningsgrupperna är 600kr per termin medlemsavgift till föreningen tillkommer och är 100kr per deltagare eller 150kr per familj.

Träningen pågår från september till december och från januari till maj. 

Teknikgrupper Rygg, Crawl, Bröst och Medley.
Här tränar vi på alla fyra simsätt inklusive vändningar och starter. Vilken grupp man simmar i beror på simmarens kunskaper. Teknikgrupperna tränar 1 gång i veckan och de som vill är med på simtävlingar. Träningstiderna för resp grupp hittar du i kalendern.

För information mejla This is a mailto link

Tävlingsgrupper AB.
Här tränar vi på det som resp simmare behöver. Vilken grupp man simmar i beror på simmarens kunskaper. Tävlingsgrupperna tränar mellan 2-3 ggr per vecka och våra träningstider hittar du i kalendern.

Masters
Masters är en tränings-/tävlingsform för personer som har fyllt 25 år och det har ingen betydelse om man har tävlingssimmat tidigare eller inte.

Vid tävlingar är klasserna indelade i åldersgrupper om 5-årsintervaller, 25-29 år, 30-34 år, 35-39 år osv.

Vuxencrawl

Crawl är det energieffektivaste och snabbaste simsättet för den som behärskar det, perfekt om du ska simma Vansbrosimningen eller bara vill lära dig ett roligare och snabbare simsätt!

Kurser i vuxencrawl håller vi när vi har tillräckligt antal ledare, under Höstterminen 2019 kommer inga kurser i vuxencrawl hållas pga ledarbrist.

Pris för vuxencrawl är 800kr för 8 tillfällen. Medlemskap i Gimo SS tillkommer med 100kr per deltagare eller 150kr per familj.

 

 Uppdaterad: 04 JAN 2018 12:36 Skribent: Pelle Högfors
 
 Vi arrangerar:
 
 
   

 

Alunda Landbad

Det är aldrig försent att börja simma. Välkommen till oss !

Postadress:
Gimo SS - Simidrott
Idrottsvägen
74740 Gimo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info