Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SvTri


Oscar Lilja, Race & Shine Sports Club, stod för en fantastisk prestation när han tog silver i juniorernas Cross Triathlon lopp vid Europe Triathlon Multisport Cross Championships i spanska Bilbao.
 
För dig som vill kombinera en satsning på triathlon med studier finns flera alternativ.
 
Tilda åkte till Bergen för att se och lära och skaffa sig erfarenhet av att tävla på seniornivå.
 
Nytt för i år var att tävlingen även var öppen för paradeltagare och tävlingen hade fyra paratriathleter som tagit vara på den möjligheten.
 
Vi återkommer med tid och datum för nytt möte som vi kör digitalt...
 

Tack & Välkomna!

(2022-08-01 17:00)
Tävlingssäsongen är i full gång och det är superroligt att se att så många ha hittat tillbaka till tävlingar och träningar efter pandemin, även om antalet utövare är färre än innan pandemin startade.
 
Jesper Svensson och Sara Svensk är nu korade till Svenska Mästare 2022 i medeldistans. Stort grattis!
 
Succén fortsätter för Tilda Månsson från Väsby SS Triathlon och går sprang hon hem JVM segern i Kanada. Stort Grattis till Tilda!
 
Tilda Månsson och Gabriel Sandör, helgens storvinnare i Triathlon med vinst både i Nordiskt och Svenskt Mästerskap som avgjordes idag i Linköping. Det blev även blå-gult överst på pallen i form av svensk seger i Stafett tävlingen.
 
Igår lördag avgjordes SM på långdistans under Borås Triathlon. Stort grattis till Fredrik Häggmark och Jenny Nilsson som nu är Svenska Mästare i Triathlon!
 
Tilda Månsson 18 år vann idag sin tredje mästerskapsmedalj och denna gången tog hon hem första platsen för juniorer på Triathlon JEM i Polen.
 
I helgen drog den internationella tävlingssäsongen igång och kunde inte börja på ett bättre sätt än en vinst för Tilda Månsson, Stort Grattis!
 
Fyra av våra svenska långdistansare är klara för Ironman World Championships, Kona Hawaii 2022.
 
En mötesplats för föreningar inom Svenska Triathlonförbundet. Vi bjuder nu in alla våra föreningar och självklart alla andra som är intresserade av att delta till vårt digitala idrottscafé där vi kan mötas, informeras och byta erfarenheter.
 

Duathlon SM 2022

(2022-05-02 10:20)
Under gårdagen, söndag den 1 maj drog vi igång säsongen med Duathlon SM även första deltävlingen av Svenska Triathloncupen 2022. Arrangörer för helgen var Väsby SS Triathlon och vi kunde inte bett om en bättre säsongspremiär.
 

 

 

Träna med oss.

Följande dagar tränar vi löpning gemensamt:
Onsdagar: 18.30
Söndagar: 10.00 (Vintersäsongen)
18.00 (Sommarsäsongen)

Samling vid Nybro OK’s stuga i Svartbäcksmåla.

Kom och prova på utan krav på medlemsskap.

Våra bankuppgifter:

PG. 496 83 47-7
Swish 1236449052

 

Bli medlem

 

facebook

 

Stöd oss via ditt spelkort.

 

Prenumerera på nyhetsbrev

* obligatoriskt fält

Postadress:
Glasrikets RC Nybro
Östgötagatan 27
38221 Nybro

Kontakt:
Tel: +46733881111
E-post: ordforande@glasriket...

Se all info