Hoppa till sidans innehåll

2006


Läger med Shihan Kato i Danmark!

Mathias Fransson | 19 mars 2006

Mathias och Mika representerande MushinDoKai när Shihan Kato under helgen höll läger i grannlandet Danmark. Kato undervisade bland annat i flertalet övningar för att träna upp vår "timing". Vi fick också en repetition på kumite-träningen från Stockholmslägret senast, med som Kato uttryckte det "shotokan style kumite" mm. Lägret avslutades med Kata. Heian Yondan, Godan och lite nya vinklingar på Kata Chinte med tillhörande bunkai.

Kato_Denmark

Läger med Shihan Kato, och Sensei Spatznek i Stockholm.

Mathias Fransson | 11 maj 2006

I helgen var det träningsläger i Stockholm, och självklart så var föreningen på plats. Som vanligt så bjöds det på en hel del teknisk träning med Kato, som undervisade i bland annat kata Hangetsu och Asai´s rullstolskata. Vi fick även ett katapass med sensei Spatznek som bl a tillrättavisade kata Yoko-Issei som vi lärt oss tidigare. Men det blev inte bara kata-träning utan också en del fightingrelaterad kumite-träning. Ett bra läger, tyckte vi som var där. Och träningsvärken den sitter nästan kvar än idag, fyra dagar efteråt. Jag antar att det är ett bra betyg på ett läger.

Vi tackar Micke från Mariefred för bilderna.


 

 kato01
Shihan Kato förklarar bunkai på kata Hangetsu.
 spatznek01

Sensei Spatznek körde lite annorlunda träning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gradering för våra elever !

Mathias Fransson | 4 juni 2006

Terminsträningen avslutades sedvanligt med gradering för våra elever. Sensei Mika höll i graderingen och efteråt bjöds det på fika i all enkelhet. Ett stort grattis till alla ni som klarade er gradering.

gradering06

 

 

 

Nya bälten delas ut!

Mathias Fransson | 18 december 2006

I helgen var det åter dags för en av höstens stora händelser, gradering. Efter en längre tids träning så var det nu dags att bevisa att man faktiskt var värd en högre grad och ett helt nytt bälte att knyta om midjan.

Som dom flesta säkert redan tidigare hade förstått så skulle det inte bli helt lätt att övertyga den hårda juryn. Men med facit i hand så gick det för dom allra flesta riktigt bra, och efter julens bestyr så väntar nu ännu mera träning och förberedelser inför dom högre graderna.
Vi gratulerar er som klarade graderingen. Passa på och vila upp er nu, så ses vi igen nästa år.

gradering
Gradering mot det gröna bältet.

gradering
Mika Lehto håller kidsen i shack.

gradering
Karatekidsen fokuserar.

gradering
Uppställning för kata.
Det finns inget album kopplat till denna sida.

facebook_logga

Postadress:
Gnosjö KF Mushindokai - Karate
Mika Lehto, Erlandsvägen 9 Brännehylte
33033 Hillerstorp

Kontakt:
Tel: 037082861
E-post: This is a mailto link

Se all info