Hoppa till sidans innehåll

2009


Masse | 02.12.2009

INFO!  På söndag (6december) är träningen i Hillerstorp inställd pga träningslägret i Hässleholm. Masse    

 

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII     

Ungdomsmässa i Gnosjö!

Masse | 2/12 2009

Torsdagen den 26november var 7st karatekas från klubben och gästade Ungdomsmässan i Gnosjö (Hammargården). Mika och Masse visade lite hur vi tränar med mitzar samt lite kumite, Charlotte visade upp mer avanserade katas (Kanku Dai & Empi) och våra juniorer Louise D, Louise P, Lovisa och Hanna visade upp både kihon - kumite och kata. Det var en mkt trevlig tillställning och våra tjejer gjorde enormt bra ifrån sig.          Vi vill också passa på att tacka Carolina Sköld och Plutten för att vi blev tillfrågade och hoppas på ett gott sammarbete i framtiden. Masse 

 

Station nr 2 - "Mösaräjset 2009"!

Masse | 31aug 2009

Nu i lördags var det lite av en "folkfest" för Hillerstorparna. Dagen i ära döptes till Mösaräjset. Vi i Gnosjökarateklubb medverkade och höll i en utav stationerna. Det blev en lyckad dag för både oss och alla de som tävlade. Tack till samhällsföreningen som frågade oss om vi ville vara med. Masse


"Träningsläger för Styrelsen"!

Masse | 31aug 2009

Nu startar SISU sin "Utbildning för Styrelsen". Söndagen den 16aug var vår 1:a träff i Vmo. Det var tillsammans med Hillerstorps Gymping som vi i karateklubben åkte till Vmo för att påbörja denna utbildning som SISU erbjudit oss. Detta första möte var mycket intressant och givande. Utbildning är en del i Idrottslyftet och vänder sig till allt från små föreningar till elitklubbar. Tanken är att stärka den ideella föreningen - utveckla ledarskapet - höja kunnskapsnivån m m. Vi var alla nöjda och ser därför fram mot nästa träff med Anita (SISU) nu i september.


Bra start på terminen!

Masse | 31aug 2009

För två veckor sedan (sö 16aug) drog vi igång träningen igen efter ett härligt sommaruppehåll. Det kom 21st träningssugna karatekas som fick sig en liten genomkörare av sensei Mika. Vi ser fram mot en härlig höst med mycket träning och många läger.


Kagawaläger i Stockholm 11-12sept!

Masse | 28 okt 2009

Lite sent ute med denna informationen men bättre sent än aldrig. Det var 7st från klubben som gästade detta läger. Vi åkte upp redan på fredagen. Lägret var mycket givande och vi tränade bla på kata Unsu (inte så vanligt) samt någon Heian Kata.

 


Sommarläger i Hillerstorp!

Mathias Lyckesand | 8 Juni 2009

Det börjar närma sig för årets stora sommarläger i Hillerstorp.

Graderingsläger i Hillerstorp!

Mathias Lyckesand| 6 Juni 2009

Det var stor uppslutning under graderingslägret i helgen. Och även om inte alla var på plats så bjöds det på en hel del svettiga karate-gi´s, inte minst från föreningens yngsta deltagare. Dom som senare under kvällen var med och åt var väl förtjänta av den grillade kyckling som bjöds. Under söndagen var det gradering och föreningen grattulerar alla er som klarade sina grader. Och vi hoppas att ni alla fortsätter kämpa på i sann "Gnosjö-anda".


Shihankai-läger i Hässleholm!

Magnus Gustavsson | 19 Mars 2009

Det var ett 20-tal karatekas som var på plats under hela helgens Shihankai i Hässleholm.
Bland dom deltagande fanns Joel Haglund från Hyltebruk (fd SOSKO). Det var även deltagare från Gnosjö, Gislaved, Stockholm, Falun och så klart Hässleholm.
Vi tränade både kata/bunkai, kumite och fight. Hässleholmarna hade verkligen gått igenom hur dom skulle hålla sina pass, den berömda röda tråden var påtaglig. Görgen var med och tränade själv då Lars, Thomas och Bertil höll i träningspassen.

Medaljregn över Mushindokai!

Mathias Lyckesand | 6 Februari 2009

Tunnt motstånd för Mushindokai som tog hem ett flertal priser i både Kata och Kumite under årets upplaga av TSKO-Cup i Stockholm. Tävlingen som är öppen för alla klubbar inom IJKA/JKS-Sweden borde locka fler deltagare då det är en perfekt inkörsport och ger mersmak för tävlande. Kanske får vi se fler på mattan än på bänken nästa år.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

facebook_logga

Postadress:
Gnosjö KF Mushindokai - Karate
Mika Lehto, Erlandsvägen 9 Brännehylte
33033 Hillerstorp

Kontakt:
Tel: 037082861
E-post: This is a mailto link

Se all info