Hoppa till sidans innehåll

Ridutmaning 2021

03 MAR 2021 19:27
SIFs Fritidssektion utmanar alla lokalföreningar och enskilda medlemmar att ordna ritter och gemensamt rida 2021 km under mars-september 2021. Gnyfari har antagit utmaningen!
  • Uppdaterad: 03 MAR 2021 19:27

Ridutmaning 2021!

Utmaningen pågår mellan 1 mars t.o.m 30 september 2021.

Alla deltagare måste vara medlemmar i SIF och max-antalet är 8 personer enligt rådande omständigheter.

Varje förening ska rida ihop 2021 km men eftersom alla föreningar är olika stora, får man "bonus-km" vilket innebär att en förening som vår behöver rida 750 km. (Tabellen finns på SIF:s hemsida under "fritid").

Vem som helst kan anordna en ritt och den kan i princip vara hur kort som helst och du kan rida flera gånger. Den som anordnar en ritt ska, senast 2 dagar innan planerat datum, lägga in det som ett evenemang på Facebooksidan Sverigeutmaning 2021. Ritten ska sedan registreras på ett Googleformulär som även den finns på SIF:s hemsida. Alla deltagare ska fylla i en deltagarförsäkran, som finns att ladda hem från SIF. 😊

Priser lottas ut mellan deltagarna, dels som lagtävlan för de föreningar som lyckas rida ihop 2021 km, men alla deltagare tävlar om individuella priser oavsett om föreningen lyckas med utmaningen. Planerar du en ritt, dela gärna med dig information om hur lång sträcka du tänkt, ev. hastigheter, om sträckan innehåller ex tung trafik etc. Tänk på att det viktigaste är att ha roligt tillsammans 😊❣️

Anna Karoline Anens ingår i Sverigeutmaningsgruppen och kan hjälpa till om ytterligare frågor uppkommer. I övrigt hoppas jag att alla går in på fritidssektionens egna sida FREMJA på Facebook samt en blogg med samma namn, där alla kommande aktiviteter finns bl.a Femkampen (passar alla åldrar) och Landsmötet med massor av intressanta föreläsare och aktiviteter. Allt detta sådde vi ett frö till under fritidssektionens läger 2020 som jag nu hoppas ska blomstra. 

Klicka här för att komma till SIFs info om Ridutmaningen 2021

Klicka här för att komma till Google-formuläret för att registrera en ritt 

Klicka här för att komma till FREMJAs hemsida/blogg

Skribent: Jenny Westin
Epost: This is a mailto link

Bildresultat för facebook  

 Följ oss gärna på facebook & instgram!

 

 

Våra sponsorer! 

 

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Gnýfari Islandshästförening - Islandshäst
Britt-Marie Andersson, Skeppsdalsvägen 35
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info