Hoppa till sidans innehåll

Klubbkvällar

07 JUN 2021 12:42
Äntligen, favorit i repris, som vi längtat! Nu kör vi igång med klubbkvällar/ fredagsmys på vår ovalbana i Hudiksvall. Alla medlemmar är välkomna, med eller utan häst!
  • Skapad: 07 JUN 2021 12:42

Klubbkvällar vid vår ovalbana

Äntligen är det vår och vi är redo för härliga kvällar tillsammans med våra medlemmar vid vår ovalbana i Hudiksvall. Klubbkvällar vid ovalbanan planeras under juni och juli sommaren 2021. Medtag eget fika om det önskas.

Datum: 11 och 18 juni samt 2, 9, 16 och 23 juli

Klockslag: Drop in med start kl. 18.00

Var: Gnyfaris ovalbana, Östanbräck, Hudiksvall

 

Upplägget för dessa träffar är rätt enkla. Vi träffas, rider och umgås. Vi hjälper varandra, tränar, pratar om allt gällande våra härliga islandshästar och har de trevligt tillsammans. Viktigt för de som rider samtidigt på ovalbanan är att ni respekterar varandra och visar både människor och hästar hänsyn. De som bara vill komma och umgås utan häst är självklart också välkomna. 

Om någon vill komma i kontakt/ kolla läget om andra medlemmar ska närvara vid dessa tillfällen så finns både facebookgruppen "Gnyfaris träningskvällar" samt facebookgruppen "Gnýfariter" där alla är välkomna att skriva. 

Vid vissa träffar kan det hända att vi tar in någon tränare/domare och har en organiserad träningskväll, detta mot en kostnad. Om detta sker kommer information finnas här på hemsidan samt på våra sociala medier. 

Om ni har några funderingar så kontakta oss gärna på vår facebooksida Gnyfari Islandshästförening

eller via vår mejl This is a mailto link

Skribent: Jenny Westin
Epost: This is a mailto link

Bildresultat för facebook  

 Följ oss gärna på facebook & instgram!

 

 

Våra sponsorer! 

 

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Gnýfari Islandshästförening - Islandshäst
Britt-Marie Andersson, Skeppsdalsvägen 35
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info