Hoppa till sidans innehåll

Summering medlemsmöte

08 FEB 2020 09:51
Här kommer en liten sammanfattning av vad som diskuterades under torsdagens medlemsmöte på Trogstagården i Forsa.
  • Skapad: 08 FEB 2020 09:51

Vi i styrelsen vill börja med att tacka för ett trevligt medlemsmöte med många givande diskussioner.

Vi har summerat lite från mötet och vill dela med oss av detta till er. Ni får gärna höra av er om det är något ni funderar över.

Under mötet presenterade styrelsen några förlag på aktiviteter, samt att medlemmar fick komma med egna förslag på aktiviteter som de önskar delta i under 2020 och framåt. Vi fick in många förslag och vi i styrelsen hoppas och önskar kunna genomföra så många av dessa förslag som möjligt.

För att kunna göra det möjligt behövs föreningens fantastiska arbetsgrupper och härliga medlemmar. Föreningen är i stort behov av arbetskraft som vill och kan hjälpa till för att göra dessa aktiviteter möjliga för alla medlemmar.

Tävlingsgruppen, ungdomsgruppen och fritidsgruppen är i fokus som de grupper som är i störst behov av engagerade medlemmar som tillsammans vill arbeta för en levande förening. Om du är intresserad av att veta mer om en eller fler av dessa grupper, kontakta oss på facebook eller via mejl This is a mailto link.

 

Denna bild visar vad medlemmarna som deltog på mötet är intresserad av att göra 2020 samt hur många som 'röstade' på respektive förslag. Om du/ni är intresserad av att delta eller hjälpa till med någon av dessa aktiviteter, hör av er till oss så finns det är större chans att vi har möjligheten att göra det!

 

Bilden nedan visar vad föreningens arbetsgrupper har för fokus. 

Om ni har några funderingar över det som står ovan eller något som har med arbetsgrupper att göra är ni varmt välkommen att höra av er till oss i Gnyfari! Ingen fråga är för dum eller konstig. 

Vi finns enklast på facebook eller This is a mailto link

 

 

 

Skribent: Jenny Westin
Epost: This is a mailto link

Bildresultat för facebook  

 Följ oss gärna på facebook & instgram!

 

 

Våra sponsorer! 

 

 

 

 


 

 

 

Postadress:
Gnýfari Islandshästförening - Islandshäst
Britt-Marie Andersson, Skeppsdalsvägen 35
82450 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info