Hoppa till sidans innehåll

Gökstens vinnare Flick-00

29 APR 2012 16:37
Tre flicklag från Göksten åkte till Kungälv och Bohus Cup och det blev jackpot då alla lag vann! Stort Grattis till spelare och ledare i F99, F00 och F01 lagen!
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:30

Jackpot!

F99-tjejerna var först ut att vinna i årets Bohus Cup. Förra veckans vinst i Katrineholm följdes upp med ny cupvinst i Bohus Cup. I finalen vann laget över Alingsås med 6-5. I kvarts- och semifinalen vann man över Tveter från Norge, 9-8, och Bjurslätt, 10-8. Tuffa matcher som är bra att ta med sig. I gruppspelet vann man enkelt alla tre matcherna över Kungälv, Forshaga samt Saetre Graabein.

Andra finallag ut var F00 och motståndare var Önnered som de fått torsk mot i gruppspelet. Revansch? Japp det blev det och lagets första cupvinst var ett faktum efter 7-6 i en jämn match. Vände 3-5 till vinst vilket tyder på mycket hjärta och positiv vilja. I kvartsfinalen slog man Sävehof med 8-5 och i semifinalen vinst över Kungälv. I gruppen hamnade laget tvåa efter två vinster mot Sävehof och Stenungsund och uddamålsförlust mot blivande finalmotståndaren Önnered.

Finalviktoria nr 3! tog vårt yngsta tjejlag på plats, F01. I gruppspelet vinster över Kungälv, Tveter(Norge) och Kroppskultur. I kvartsfinalen enkel vinst över värdarna Kungälv 13-2 som följdes av en 7-4 vinst över starka Torslanda. Samma Torslanda som blev för svåra för en vecka sedan i finalen i Katrineholm. Nödinge blev motståndare i finalen och på nytt en tuff match men till slut rann tjejerna iväg till en 8-4 vinst. Efter förluster i Irsta-blixten och Katrineholm Cup blev det tredje gången gillt för dessa härliga tjejer.

Härliga tjejer kan man säga om alla våra vinnande lag. Stort grattis :-)

Göksten P98 var också på plats och för deras del blev det förlust i b-slutspelets final. Haslum vann över killarna med 18-17.

Buckla Bohus

Fin buckla!

F99 Bohus Lövgren

En viss Lövgren vill absolut synas med våra F99 vinnare!

Bohus F01 vinnarbildBohus moggeBohus F00

           Flick-01!                           Flick-99                          Flick-00       

Skribent: Thomas Hedlund

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

Postadress:
Gökstens BK - Handboll
Eskilstunavägen 35 A
64430 Torshälla

Kontakt:
Tel: 016344878
E-post: This is a mailto link